Έλα φίλη μου να μιλήσουμε για το περιβόητο contouring. Η τεχνική που πρωτοστάτησε από την Kim Kardashian και έγινε αμέσως trend. Για να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, εγώ και το μακιγιάζ έχουμε την πολύ κλασική σχέση. Απλά πράγματα. Make up, consealer, ρουζ, μάσκαρα και ένα κραγιόν αναλόγως την περίσταση. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι το contouring φαντάζει στα μάτια μου ως κάτι ακατόρθωτο. Υποθέτω και στα δικά σου.

Όλα όπως ξέρεις θέλουν την τεχνική τους. Και όλα κρύβουν μικρά μυστικά που βοηθούν να γίνει σωστά η διαδικασία. Γι’αυτό, θα σου αποκαλύψω 4 tips που ίσως να μην ήξερες μέχρι σήμερα.

1. Η σωστή ενυδάτωση

Δεν είναι δα και κάποιο μυστικό, ότι η επιδερμίδα χρειάζεται σωστή ενυδάτωση. Είναι σημαντικό η εφαρμογή του contouring να γίνεται σε μαλακή και ομοιογενή επιδερμίδα.

2. Τα κατάλληλα προϊόντα

Το παν είναι να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνεις σωστή δουλειά. Για να κάνεις παιχνίδι την τεχνική, επιβάλλεται να ξεκινήσεις με τη νέα παλέτα της L’Oreal Paris. Μειώνεις τον όγκο του προσώπου και γίνεται πιο λεπτό, ενώ κρατάει για μία ολόκληρη ημέρα.

loreal

3. Πρέπει να ξέρεις το κάθε προϊόν που ταιριάζει

Το σκούρο make up δηλαδή, εφαρμόζεται περιμετρικά του προσώπου, ενώ το highlighter στην γέφυρα της μύτης, στα ζυγωματικά και στο τόξο των φρυδιών.

4. Άπλωσε το σωστά

Το πιο σημαντικό βήμα, είναι να αναμείξεις και να απλώσεις σωστά τα προϊόντα. Με ένα πινέλο και προσεχτικές κινήσεις, άπλωσε το για να γίνει ομοιόμορφη η επιδερμίδα.