Περίμενα με ανυπομονησία το άνοιγμα των κομμωτηρίων για να διορθώσω το χρώμα των μαλλιών μου που, εκτός από τη ζεμπρέ ρίζα (μαύρη με λευκά), είχε γίνει κάπως… απροσδιόριστο. Όπως φαίνεται όμως το ίδιο και δεκάδες άλλες γυναίκες οπότε το να καταφέρω να βρω ραντεβού σε ώρα και μέρα που με βολεύει σημαίνε περίπου ένα μήνα ακόμα αναμονή. Κι αν εγώ χρειάζομαι αυτή την ανανέωση τώρα; «Γιατί δε το κάνεις μόνη σου στο σπίτι;» είπε η κολλητή μου και γέλασα με την ψυχή μου γιατί εγώ δε το έχω πολύ με αυτά, οπότε φανταζόμουν παταγώδη αποτυχία. Μου είπε όμως το μυστικό και με έπεισε να δοκιμάσω.

Με την «Excellence Cool Crème της L’Oréal Paris θα είναι παιχνιδάκι και το χρώμα σου θα δείχνει τέλειο!» είπε και μου έδωσε το κουτί. Είναι η πρώτη κρέμα – βαφή τριπλής προστασίας με τεχνολογία purple για ψυχρό αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους και με έως 100% κάλυψη των λευκών. Η διαδικασία βασικά είναι πολύ απλή: Ανακατεύεις τη βαφή με την οξειδωτική κρέμα και την απλώνεις σε στεγνά μαλλιά με το ειδικό απλικατέρ -από τη ρίζα προς τις άκρες. Περιμένεις μισή ώρα, ξεβγάζεις και λούζεσαι με το post Purple Σαμπουάν για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα βαφής. Απλλωνεις την Purple μάσκα, αφήνεις για πέντε λεπτά και ξεβγάζεις. Τόσο απλά!

Αφού κατάφερα να το κάνω εγώ, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις κι εσύ! Αρκεί να διαλέξεις πρώτα την ιδανική για σένα απόχρωση…