Το δέρμα με τάση ακμής απαιτεί εξειδικευμένη φροντίδα για την αποτελεσματική διαχείριση των σπασμών και τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Μια αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης δέρματος με τάση για ακμή ξεκινά συνήθως με απαλό καθαρισμό για την απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας χωρίς να αφαιρείται η φυσική υγρασία του δέρματος. Η απολέπιση με ένα ήπιο απολεπιστικό μπορεί να βοηθήσει στην αποφράξεις των πόρων και στη μείωση της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων του δέρματος. Οι τοπικές θεραπείες που περιέχουν συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ ή το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου μπορούν να στοχεύσουν τα βακτήρια που προκαλούν ακμή και να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπαρχουσών κηλίδων. Από τα πιο βασικά βήματα για την σωστή φροντίδα του δέρματος με τάση για ακμή είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων.

Η επιδερμίδα με τάση ακμής συχνά εμφανίζει εξάρσεις και ατέλειες που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσφορία. Η συνεχής εμφάνιση ακμής μπορεί να γίνει μια δυσάρεστη εμπειρία. Η NIVEA και η νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας NIVEA Derma Skin Clear, αναγνωρίζει τη σημασία του να παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με σκοπό να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας.

Η σειρά NIVEA Derma Skin Clear είναι εμπλουτισμένη με ποιοτικά και δραστικά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να μειώνουν τα συμπτώματα της επιδερμίδας με τάση για ακμή και στα οποία συμπεριλαμβάνονται: η νιασιναμίδη, το γλυκολικό οξύ και το σαλικυλικό οξύ.

Τα προϊόντα της σειράς NIVEA Derma Skin Clear: wash gel, night exfoliator και scrub για επιδερμίδα με τάση ακμής έχουν σχεδιαστεί τόσο για να μειώνουν τις εξάρσεις όσο και για να βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε μόλις 7 ημέρες εφαρμογής της σειράς.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για την καλύτερη φροντίδα βρίσκται στα παρακάτω απλά βήματα:

NIVEA Derma Skin Clear Wash Gel

Η σύνθεσή του με Σαλικυλικό Οξύ και Νιασιναμίδη προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες. Είναι κατάλληλο για την περιποίηση της επιδερμίδας με τάση για ακμή και ατέλειες.

 • Καθαρίζει σε βάθος
 • Απελευθερώνει τους πόρους και αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα
 • Έχει vegan σύνθεση
 • Χρησιμοποιείται ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας πρωί και βράδυ

NIVEA Derma Skin Clear Night Exfoliator

Με σύνθεση με 8% Σαλικυλικό & Γλυκολικό Οξύ και Νιασιναμίδη, το night exfoliator είναι σχεδιασμένο για επιδερμίδα με τάση για ακμή υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας για ορατά πιο καθαρή επιδερμίδα σε 7 ημέρες.

 • Μειώνει ορατά τους πόρους και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους
 • Καθαρίζει και βελτιώνει την επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες
 • Έχει vegan σύνθεση
 • Εφαρμόζεται το βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο μετά τη χρήση του wash gel

NIVEA Derma Skin Clear Scrub

Η σύνθεση του με Σαλικυλικό Οξύ και Νιασιναμίδη, υπόσχεται μία ορατά πιο καθαρή επιδερμίδα σε 7 ημέρες.

 • Μειώνει τα μαύρα και τα λευκά στίγματα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα
 • Απελευθερώνει τους πόρους και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
 • Έχει vegan σύνθεση
 • Χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα αντί του νυχτερινού απολεπιστικού μετά την εφαρμογή του wash gel

 Συνολικά, μια συνεπής και απαλή ρουτίνα περιποίησης δέρματος προσαρμοσμένη στο δέρμα με τάση ακμής μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των σπασμών και στην προώθηση πιο καθαρού και υγιούς δέρματος.