Το ρουζ είναι ο πιο σίγουρος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να φαίνεσαι φυσική, όμορφη και ελαφρώς βαμμένη ακόμα και όταν δεν έχεις βάλει τίποτα άλλο στο πρόσωπο σου. Επίσης είναι το μόνο προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα σου και το μοναδικό που δεν θα σε ομορφαίνει πάντα. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαλέξεις το σωστό για το δέρμα σου και τις ανάγκες σου!

Το ρουζ σε σκόνη
zao_makeup_bronzer
Ιδανικό για πιο δραματικές εμφανίσεις και πιο έντονο μακιγιάζ. Το φοράς το πρωί με λίγο μέικ-απ και μάσκαρα για φυσικό λουκ και το βράδυ το ενισχύεις για πιο επίσημες εμφανίσεις. Ενώ το καλύτερο είναι πως μπορείς να το αναμείξεις με άλλα χρώματα και bronzer για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Από τη Zao Organic Make-Up.

Το ρουζ σε κρέμα
pink_rouge_open

Απαραίτητο προϊόν για τα πρωινά που φεύγεις βιαστική, για τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να βαφτείς και για εκείνες που απλά βαριέσαι. Το απλώνεις στα μάγουλα σου και βάζεις και λίγο στα χείλη σου για πιο ζωντανό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Από την Me Me Me.

Το ρουζ σε στικ
essence

Νέα μόδα την οποία θα μάθουμε σιγά-σιγά. Το σίγουρο είναι πως βολεύει απίστευτα, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και το απλώνεις στα ζυγωματικά σου όπως απλώνεις το lip balm στα χείλη σου. Και σου χαρίζει φυσική όψη σε χρόνο μηδέν. Από την Essence.

Διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με την επιδερμίδα σου:

Αν είσαι ξανθιά
Προτίμησε χρώματα σε πιο ροζ τόνους ή σε γήινες ψυχρές αποχρώσεις. Θα δώσουν ένταση στο πρόσωπο σου και χρώμα!

Αν είσαι μελαχρινή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
Το ροδακινί είναι το χρώμα σου αφού θα σε γλυκάνει αρκετά. Επίσης μπορείς να παίξεις με ροζ αποχρώσεις αλλά αρκετά μουντές.

Αν είσαι μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα
Οι μελαχρινές επιδερμίδες δείχνουν καλύτερα με ένα επίσης ροδακινί ρουζ που κάνει το πρόσωπο σου πιο γήινο και γλυκό. Απέφυγε όμως τελείως τα ροζ!