Μια ερώτηση που ακούμε αρκετά συχνά είναι κατά πόσο η διατροφή μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματος. Η απάντηση είναι φυσικά! Μία σωστή διατροφή είναι ένα σημαντικό όπλο στην εξασφάλιση της υγείας του δέρματος και τα τελευταία χρόνια που οι περιβαλλοντικοί στρεσογόνοι παράγοντες είναι αυξημένοι μπορούμε να διακρίνουμε πολύ έντονα τα αποτελέσματα μιας κακής διατροφής στο δέρμα.

Μια διατροφή που περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα, λαχανικά και τροφές πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία καθώς και η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού είναι καθοριστικοί παράγοντες για την υγεία του δέρματος. Ας μην ξεχνάμε πως η ενυδάτωση είναι πρωτίστως μία εσωτερική διαδικασία και άρα η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού ξεκινάει από μέσα μας. Για να πετύχουμε τα σωστά «επίπεδα νερού» στο σώμα μας δεν είναι αρκετό να καταναλώνουμε πολύ νερό αλλά και να το καταναλώνουμε σωστά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης μία διατροφή πλούσια σε φρέσκα και χρωματιστά φρούτα και λαχανικά είναι πλούσια και σε πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας και κατά συνέπεια στην αποτοξίνωση του δέρματος.

Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν επίσης, να ωφελήσουν το δέρμα σας.  Κάθε μέρα το σώμα μας εκτίθεται σε πολλούς στρεσογόνους και επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως το νέφος, το κάπνισμα, η ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές δρουν επιβαρυντικά στην διατροφή μας με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον λήψη θρεπτικών στοιχείων για το δέρμα τους, ώστε να διατηρήσουν την υγεία και τη  νεανικότητά του και αυτά τα λαμβάνουν μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής Pure Skin® Clarifying* Dietary Supplements του Murad προσφέρουν στον οργανισμό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις τοξίνες που προκαλούν την ακμή εκ των έσω. Προλαμβάνουν το φράξιμο των πόρων και ενισχύουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

Capture