Βρισκόμαστε σχεδόν στην μέση του γενέθλιου μήνα των Διδύμων και η αλήθεια είναι πως νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε ένα mini αφιέρωμα σε αυτό το τόσο παρεξηγημένο ζώδιο!

Πολλοί τους θεωρούν διπρόσωπους, αλλά η αλήθεια είναι πως απλά αντιδρούν ανάλογα με τα κέφια τους. Την μια μπορεί να τους δεις να είναι μέσα στην καλή χαρά και την επόμενη στιγμή να συννεφιάζουν.

Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει στον καθένα, ανεξαρτήτως ζωδίου. Επίσης, πάρα πολλοί είναι αυτοί που τους θεωρούν πολύ άπιστους. Και πάλι λάθος! Ένας Δίδυμος, αν ερωτευτεί πραγματικά, θα μείνει εκεί και δεν θα έχει μάτια για κανέναν άλλον. Απλά δυσκολεύονται να ερωτευτούν απόλυτα γιατί ψάχνουν να ερωτευτούν ένα μυαλό καθώς είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο.

Γυναίκες Δίδυμοι

Οι Διδυμίνες είναι έξυπνες γυναίκες και ξέρουν να ελίσσονται σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει. Νιώθουν ότι οι υπόλοιπες γυναίκες τις ζηλεύουν και τις αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Είναι σικάτες και ντελικάτες και πάντα καταφέρνουν να παραμένουν φρέσκες και εντυπωσιακές.

Άνδρες Δίδυμοι

Οι άνδρες Δίδυμοι είναι αναμφισβήτητα οι κυνηγοί του ζωδιακού. Τους εξιτάρει κάθε τι ερωτικό. Είναι πολύ έξυπνοι και διαθέτουν απίστευτο χιούμορ. Γι’ αυτό και τους αρέσει να περιστοιχίζονται από έξυπνους ανθρώπους. Θα πουν την άποψη τους σε κάποιο θέμα ακόμα και αν ξέρουν ότι οι ακροατές τους θα τους μισήσουν. Δεν τους αρέσει η αποτυχία και δεν θα το βάλουν κάτω αν δεν πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει.

Γενικά όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Διδύμου είναι διορατικοί άνθρωποι, με πυγμή και διαλλακτικότητα. Δεν τους αρέσει η μετριότητα και πιστεύουν στο όλα ή τίποτα. Είναι πολύ καλοί φίλοι και αξέχαστοι εραστές!