Ένα μεγάλο μυστικό ομορφιάς που σίγουρα δεν γνώριζες!

Η κυτταρίτιδα είναι το μόνιμο πρόβλημα όλων των γυναικών. Και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα ενώ είναι ίσως η πιο επίμονη ατέλεια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στο σώμα της. Υπάρχει όμως ένα σπιτικό scrub που μπορείς να κατασκευάσεις με πρώτη ύλη τον… καφέ!

Ναι, τον αγαπημένο μας καφέ. Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να απορροφά το νερό από τα κύτταρα, οπότε αν τρίψεις το scrub στην περιοχή, αυτόματα θα μειωθεί αισθητά και η κυτταρίτιδα. Μάλιστα, αυτό έχει επιβεβαιωθεί και από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι 2 κούπες κόκκους καφέ (στιγμιαίος), μισή κούπα ζάχαρη ή χοντρό αλάτι (δεν ενδείκνυται για πολύ ευαίσθητα δέρματα ή για συχνή χρήση) και 3 κουταλιές της σούπας baby oil ή ακόμα και ελαιόλαδο. Ανάμειξε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μπες στο ντους και βάλε μια ποσότητα από το μείγμα στην περιοχή που έχεις κυτταρίτιδα. Ξεκίνα με κυκλικές κινήσεις να κάνεις μασάζ στην περιοχή για περίπου δύο λεπτά.

Ξέβγαλε με νερό την περιοχή μέχρι να μείνει καθαρή και συνέχισε το μπάνιο σου κανονικά χρησιμοποιώντας σαπούνι ή αφρόλουτρο.