Όταν η μόδα παντρεύεται την τεχνολογία, το shopping πηγαίνει σε άλλο επίπεδο! Και αυτό η Havaianas το γνωρίζει πολύ καλά… Έτσι λοιπόν μας παρουσιάζει μια καινοτομία η οποία μας εξιτάρει την φαντασία και μας κάνει να ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε!

Μιλάμε, για εικονική δοκιμή προϊόντων, καθώς η Havaianas μας παρουσιάζει ένα νέο λογισμικό, σε συνεργασία με το εργαλείο WANNA! Έτσι λοιπόν, μας παρουσιάζει τη νέας της συλλογή, Havaianas Slides, καθιστώντας έτσι δυνατή την εικονική δοκιμή της με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας. Super cool!

H περιέργεια μας είναι στα κόκκινα και θέλουμε αμέσως να κάνουμε την δοκιμή! Το εργαλείο WANNA χρησιμοποιεί μια νέα και πρωτοπόρα τεχνολογία για εικονική δοκιμή ανοιχτών υποδημάτων, έτσι η Havaianas αποφάσισε να λανσάρει αυτό το χρήσιμο εργαλείο παράλληλα με την πιο πρόσφατη καμπάνια της, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θα ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νέα συλλογή Havaianas Slides.

Και πως μπορείς να κάνεις εικονική δοκιμή; Η εικονική δοκιμή λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης τόσο σε συσκευές iOS, όσο και σε συσκευές Android.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σχέδια και χρώματα Slides…

1. Σαρώνεις το QR code
2. Στρέφεις την κάμερα στα πόδια σου
3. Απολαμβάνεις τη νέα συλλογή πάνω τους

Με αυτό τον τρόπο, μπορούν όλοι να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή Havaianas Slides, είτε βρίσκονται στο σπίτι τους, σε κάποια παραλία ή οπουδήποτε αλλού!

Συναρπαστικό, έτσι;