Οι γυναίκες έχουμε έρωτα με τις τσάντες και δεν είναι καθόλου μυστικό αυτό! Είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ όχι μόνο για να έχουμε μαζί μας τα πράγματα μας όπου και αν πηγαίνουμε, αλλά αποτελεί και ένα αντικείμενο που συμπληρώνει το outfit μας.

Και φέτος, είναι πάρα πολύ στην μόδα τα αγαπημένα μας backpacks – προσωπικά τα λατρεύω – που είναι και εύχρηστα και ιδιαίτερα! Σου έχουμε όμως και καινούρια πρόταση που θα σου αρέσει πολύ!

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, διάλεξε το δικό σου Kånken backpack για περιπέτειες στην πόλη και τη φύση. Μια τσάντα που σχεδιάστηκε για το σχολείο και εξελίχθηκε σε urban fashion icon, με αμέτρητες επιλογές χρωμάτων, για όλους!

Τα Kånken backpacks της Fjällräven φοριούνται από εκατομμύρια ανθρώπους που αγαπούν τον cool χαρακτήρα, την ανθεκτικότητα και την all-time classic αισθητική τους. Και εμείς συμπεριλαμβανόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί ξέρουμε!

Μπορείς να γνωρίσεις την τεράστια γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών και να διαλέξεις το backpack που ταιριάζει σε σένα! Διατηρώντας το διαχρονικό design, τον βιώσιμο χαρακτήρα και την ανθεκτικότητα, χάρη στο ύφασμα Vinylon F-fabric, τα σακίδια Kånken ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις ανάγκες μας.

Χάρη στη χωρητικότητά τους μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το γραφείο αλλά και τη βόλτα σου, αφού ταιριάζουν σε κάθε στυλ και ώρα της ημέρας.

Και εννοείται πως δεν θα ξεχνούσαμε τους μικρούς μας φίλους! Τα ευφάνταστα σχέδια και τα έντονα χρώματα των Kånken θα τους ενθουσιάσουν και δεν θα θέλουν να τα αποχωριστούν! Η mini έκδοση είναι ό,τι πρέπει για τα παιδιά που ξεκινούν το σχολικό έτος πηγαίνοντας στο νηπιαγωγείο.

Και τώρα, έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου το πραγματικό όραμα των Kånken backpacks! Έχουν άμεση σχέση με τη φύση, καθώς πρωταρχικός στόχος της Fjällräven είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ασχοληθούν περισσότερο με τη φύση, ένα μεγάλο «σχολείο», με σημαντικά οφέλη για τη διάθεση αλλά και τη φυσική κατάσταση μικρών και μεγάλων.

Μάλιστα, κάθε χρόνο, 1% από τα έσοδα των πωλήσεων της έκδοσης Kånken Art προσφέρεται σε φορείς ή οργανώσεις που προστατεύουν το περιβάλλον.
Αυτό το φθινόπωρο, διάλεξε το δικό σου Kånken backpack και βγες έξω!