Η αλήθεια είναι ότι έχοντας νονά οδοντίατρο δεν γινόταν να μη μάθω τα πλεονεκτήματα της στοματική υγιεινής από αρκετά μικρή ηλικία.Σύμφωνα με έρευνες λοιπόν, η στοματική υγεία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την καλή υγεία, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όλο το υπόλοιπο σώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι παθήσεις του στόματος πλήττουν 3,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σχεδόν τον μισό πληθυσμό της γης και επιπλέον «μοιράζονται» κάποιους κοινούς παράγοντες κινδύνου με άλλες σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης, τα καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και κάποιους τύπους καρκίνου.

Παράλληλα, η ζάχαρη που όλοι καταναλώνουμε αποτελεί αυξανόμενο ενοχοποιητικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση τερηδόνας, η οποία επηρεάζει σχεδόν το 100% των ενηλίκων, ενώ σοβαρές μορφές περιοδοντίτιδας (πάθηση των ούλων) και τερηδόνας σε νεογιλά δόντια που δε θεραπεύτηκαν σε νεαρή ηλικία είναι μεταξύ των 10 επικρατέστερων ασθενειών υγείας. Για αυτό και η πρόληψη σε συνδυασμό με την υιοθέτηση ορθών καθημερινών πρακτικών μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της στοματικής υγείας σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα εναντίον παθήσεων όχι μόνο του στόματος, αλλά και γενικότερων ασθενειών.  Μεγαλώνοντας λοιπόν ανακάλυψα και τη Philips Sonicare και τώρα πραγματικά την έχω κυριολεκτικά εκπλήξει με το πόσο καθαρά δόντια έχω. Και τώρα θα σου περιγράψω τι μπορείς να κάνεις μέσα σε 2 λεπτά.

0:01

Πάτησε το κουμπί και ανακάλυψε πως λειτουργεί η Philips Sonicare. Οι ακριβείς, υψηλής συχνότητας δονήσεις sonic δημιουργούν μία δυναμική καθαριστική δράση για την καλύτερη στοματική υγιεινή που είχες ποτέ.
0:15
Ο καθαρισμός ξεκινάει από την κεφαλή. Οι 62.000 κινήσεις ανά λεπτό των τριχών της κεφαλής αφαιρούν προσεκτικά την πλάκα, χάρη στις μικροφυσαλίδες που σας χαρίζουν έναν βαθύ αλλά ήπιο καθαρισμό.
1:25
Νιώσε ένα κύμα φρεσκάδας. Οι λεπτές μικροφυσαλίδες οδηγούν τα υγρά του στόματος βαθιά ανάμεσα στα δόντια σου. Με αυτόν τον τρόπο, η Philips Sonicare αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.
2:00

Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκλήρωσες τον χρόνο βουρτσίσματος των 2 λεπτών που συνιστούν οι οδοντίατροι. Νιώσε τα δόντια σου λεία και λαμπερά, τα ούλα σου πιο υγιή και το στόμα σου απίστευτα καθαρό.