Όσο και να απολαμβάνουμε μια παραδοσιακή, καλή, πολύωρη βόλτα στα μαγαζιά και τις βιτρίνες, υπάρχουν φορές που θέλουμε απλά να παραγγείλουμε αυτό που μας αρέσει με ένα κλικ. Όπως σήμερα ας πούμε που έχει 40 βαθμούς και υγρασία και δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε το aircondition. Υπάρχουν νέα για το άνοιγμα δύο καινούργιων eshop; Μας ενδιαφέρουν!

Women’Secret

Τα αγαπημένα μας εσώρουχα, μαγιό, homewear και beachwear είναι πλέον διαθέσιμα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Facebook. Στον επίσημο λογαριασμό του brand στο Facebook, μπορούμε να βρούμε συλλογές μαγιό, bridal, αξεσουάρ, ρούχα παραλίας, εσώρουχα, πιτζάμες και homewear. Έτσι, αν δεν έχεις διάθεση να επισκεφθείς κάποιο από τα 5 καταστήματα της Women’Secret σε Αθήνα και περιφέρεια, μπορείς να επιλέξεις τα σχέδια που θες από το λειτουργικό και εύχρηστο shop του Facebook.

Monki

Το σουηδικό fashion brand με το ιδιαίτερο στιλ ρούχων που χαρακτήριζει ως scandi-cool-meet-asian-street-style έφτασε και στην Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας του monki.com. Στο ηλεκτρονικό του κατάστημα μπορούμε πλέον να παραγγείλουμε τα κομμάτια που μας αρέσουν και αναδεικνύουν το προσωπικό μας στιλ, μέσα από ένα πολύ ευχρηστο μενού, τιμές σε ευρώ και χωρίς έξτρα δασμούς ή φόρους.