Το Eating the Goober είναι ένα γυναικείο brand ειδών ένδυσης & πολυμορφικών σανδαλιών το οποίο ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2019 κέρδισε μια σημαντική διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό Etsy Global Design Awards καταφέρνοντας να αποσπάσει το βραβείο στην κατηγορία Earth-Friendly για τα Ηθικά Μαγικά Σανδάλια του – Ethical, Magic Sliders – ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες παγκοσμίως. Στα ρούχα τα σχέδια είναι μινιμαλιστικά, γεωμετρικά, με στοιχεία ιαπωνικής επιρροής σε συνδυασμό με ανδρόγυνο στυλ.

Εκτός από τις εποχιακές συλλογές, το brand διατηρεί μια μόνιμη συλλογή με το όνομα «12 Μonths Basics» η οποία αποτελείται από κλασικά – με μία σουρεαλιστική πινελιά όμως – βαμβακερά πουκάμισα σε μαύρο και άσπρο χρώμα τα οποία μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Το brand δίνει πολύ μεγάλη βάση στα υλικά παραγωγής και στην ποιότητα της κατασκευής. Η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και τις συνθήκες εργασίας. Το Eating the Goober είναι ένα brand με οικολογική συνείδηση, αγαπάει την ανακύκλωση και βαδίζει στο μονοπάτι της ηθικής βιώσιμης μόδας.

Επίσης, εκφράζει την αγάπη του σε όλα τα ζώα μη χρησιμοποιώντας δέρμα και μετάξι. “Πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος έχει κάπου μέσα του κρυμμένο ένα μαγικό φιστίκι (super goober). Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να το ανακαλύψει και να το φάει!”