Υπάρχουν μέρες που προτιμάς να έχεις τα μαλλιά σου κάτω, ενώ κάποιες άλλες φριζάρουν τόσο πολύ από την υγρασία ή είναι τόσο ταλαιπωρημένα που είναι προτιμότερο να τα πιάσεις ψήλα. Για να μην φτιάχνεις κάθε φορά τον ίδιο κότσο ή την ίδια πλεξούδα, εμείς σου προτείνουμε 4 μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα που θα πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά.

1. Κομψός χαμηλός κότσος

Το αρχικό βήμα είναι να φτιάξεις μία χαμηλή πλεξούδα που θα δέσεις στο τελείωμά της με ένα λαστιχάκι. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις άλλο ένα στην αρχή της πλεξούδας. Στη συνέχεια, τύλιξέ τη φτιάχνοντας έναν χαλαρό, χαμηλό κότσο που θα στερεώσεις με μερικά τσιμπιδάκια. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χτένισμά σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα spray ή λακ για μέτριο κράτημα.

 

2. Διπλή αλογοουρά

Είναι το χτένισμα που θα χαρίσει extra μήκος και όγκο στα μαλλιά σου. Τράβηξε τα μισά μαλλιά σου προς τα πίσω και πιάσ’ τα με ένα λαστιχάκι. Χτένισε πολύ καλά όσα έχεις αφήσει κάτω και στη συνέχεια, μάζεψέ τα κι αυτά με ένα λαστιχάκι. Ουσιαστικά, θα έχουν δημιουργηθεί δύο αλογοουρές με διαφορά ύψους. Κρέπαρε την πάνω αλογοουρά με το λεπτό χτενάκι σου, για να δώσεις όγκο στο χτένισμά σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας πιο μακριάς αλογοουράς. Με λίγη λακ θα “κλειδώσεις” το αποτέλεσμα.

 

3. Μοντέρνος ατημέλητος κότσος

Ένα εύκολο χτένισμα που θα πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά. Τράβηξε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και πιάσ’ τα σε μία ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, τύλιξέ τη γύρω από τη βάση της και δημιούργησε έναν ατημέλητο κότσο. Στερέωσέ τον με μερικά τσιμπιδάκια. Χρησιμοποίησε την πίσω πλευρά της λεπτής χτένας σου για να ανασηκώσει ελάχιστα τις πάνω τούφες και ολοκλήρωσε το hair look σου με μία στέκα ή ένα μαντήλι.

 

4. Τύλιξε τις άκρες

Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο ίσα μέρη και πιάσε το πρώτο και έπειτα το δεύτερο για να τα τυλίξει και να τα στερεώσεις στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού. Ένα κομψό και ρομαντικό χτένισμα που θα ολοκληρώσεις με ένα spray για δυνατό κράτημα, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Και μη ξεχνάς πως αν θες όγκο έχεις έναν αποτελεσματικό σύμμαχο για μοναδικό όγκο και φωτεινότητα και στις διακοπές: το θαυματουργό Υαλουρονικό Οξύ! Τα προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume , περιέχουν επίσης φυτική κερατίνη και έλαιο και απόσταγμα πολτού καρύδας.

Ανακαλύψτε τα τρία προϊόντα της σειράς Αcido Ialuronico Luce & Volume:
το Shampoo Effetto Filler, την Crema Balsamo Effetto Filler και το Spray Bifasico MilleVirtù και χαρίστε ακόμα και στα πιο αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά όγκο, λάμψη, δύναμη, ελαστικότητα και απαλότητα.

About The Author