Πολλοί έφηβοι αλλά και ενήλικες υποφέρουν από ακμή, με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και κακή ψυχολογία. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που απευθύνονται σε δέρματα με ακμή, πόσα όμως μπορείς να πεις ότι απευθύνονται σε εσένα και την ψυχολογία σου προσπαθώντας να σε κάνουν να αγαπήσεις τον εαυτό σου;

Η καμπάνια της Frezyderm, δεν προσπαθεί απλά να προωθήσει τα προϊόντα περιποίησης για λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, αλλά και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για την απενοχοποίηση του ακνεϊκού δέρματος. Με hashtag #minkrivesai καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να σταματήσει να κρύβεται με τον οποιονδήποτε τρόπο και να αναδείξει τη μοναδικότητά του.

Πρεσβευτές της καμπάνιας είναι η Ευγενία Σαμαρά, η Κλέλια Ανδρεολάτου, η Εύη Δαέλη, η Φωτεινή Αριστακεσυάν, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Βαγιάτας, έξι επαγγελματίες με διαφορετικές προσωπικότητες αλλά με ένα κοινό μήνυμα «δεν έχεις τίποτα να κρύψεις».

Η ενέργεια #minkrivesai ολοκληρώνεται με το ειδικά διαμορφωμένο site που μπορείς να διαβάσεις ιστορίες ανθρώπων που αντιμετώπισαν τα συμπτώματα της ακμής και να εμπνευστείς από αυτές. Γίνε με τη σειρά σου πηγή έμπνευσης και αυτοπεποίθησης για κάποιον άλλο που αντιμετωπίζει συμπτώματα ακμής και νιώθει άβολα με την εμφάνισή του.

Στο minkrivesai.frezyderm.gr μπορείς ακόμα να παίξεις το ειδικό quiz και να κερδίσεις μοναδικά δώρα από τη σειρά ac-norm.