Στην αναζήτηση για μεταξένια, δυνατά μαλλιά, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναζητούν προϊόντα που όχι μόνο επανορθώνουν αλλά και ενδυναμώνουν την τρίχα. Η Kérastase, που δεν χρειάζεται συστάσεις και είναι συνώνυμη της πολυτελούς περιποίησης μαλλιών, στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων με την πρωτοποριακή σειρά Première. Αυτή η νέα προσθήκη είναι κάτι περισσότερο από μια απλή σειρά περιποίησης μαλλιών, αλλά μια απόδειξη της φιλοσοφίας της μάρκας να αξιοποιεί και να διοχετεύει τη δύναμή της.

Η σειρά Première είναι η ενσάρκωση της ενδυνάμωσης, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να «ανακτήσουν την εσωτερική τους δύναμη». Αυτό το μήνυμα ξεπερνά την απλή εμφάνιση και αίσθηση των μαλλιών σας, ξεκλειδώνοντας απεριόριστες δυνατότητες να είστε ισχυροί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Σύντομα, θα ανακαλύψετε τις αξιοσημείωτες επιστημονικές ανακαλύψεις που οδήγησαν στην ανάπτυξη της σειράς Première – μια συλλογή που αποκαθιστά τη δύναμη των μαλλιών διατηρώντας παράλληλα την απαράμιλλη, πολυτελή φροντίδα της Kérastase.

Η έναρξη της Première πυροδοτήθηκε από μια άνευ προηγουμένου επιστημονική ανακάλυψη: το ασβέστιο στο νερό επιδεινώνει τη βλάβη των μαλλιών. Αυτή η εικόνα ώθησε τη δημιουργία μιας σειράς σχεδιασμένης για να αφαιρεί πρώτα τις εναποθέσεις ασβεστίου και στη συνέχεια να επανορθώνει τα μαλλιά αποκαθιστώντας τους δεσμούς κερατίνης. Με το Première, τα μαλλιά επανορθώνονται πιο βαθιά, αποτελεσματικά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η κυκλοφορία του Première ενισχύει το σύνθημά μας, «You Dare, We Care», περισσότερο από ποτέ. Οι υπέροχοι πρεσβευτές της σειράς, Emily Ratajkowski και Ebonee Davis, ενσαρκώνουν αυτό το σύνθημα καθημερινά, εμπνέοντάς μας να εκφραζόμαστε με τόλμη και χωρίς ενοχές, σήμερα και για πάντα.

Για τις γυναίκες που ονειρεύονται μεταξένια και δυνατά μαλλιά, η σειρά Première δεν προσφέρει απλώς μια λύση αλλά μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Είναι μια πρόσκληση να φροντίσετε τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ αγκαλιάζετε τη δύναμη μέσα σας. Με τη Kérastase’s Première, δεν αποκαθιστάτε απλώς τα μαλλιά, αλλά ξεκλειδώνετε ένα νέο βασίλειο αυτοπεποίθησης και δύναμης, επιτρέποντας σας να λάμψετε από μέσα προς τα έξω. Αγκαλιάστε το ταξίδι προς πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά μαλλιά με τη Kérastase’s Première και αφήστε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει, αχαλίνωτος και πιο όμορφος από ποτέ.