Το Beach Waves είναι ένα χτένισμα των διασημοτήτων για καλό λόγο: Φαίνονται υπέροχα σχεδόν σε όλους, αφού η αβίαστη εμφάνιση κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, τους τύπους μαλλιών και τις ηλικίες. Αλλά αν πιστεύετε ότι η ιδέα να κατακτήσετε αυτές τις τέλεια χαλαρές μπούκλες ακούγεται κάτι παραπάνω από λίγο αποθαρρυντική, να και όχι μόνο στην παραλία.

«Το beach waves είναι χαλαρές μπούκλες που είναι ιδανικές για ένα καθημερινό χτένισμα με ανάγλυφη υφή», λέει η κομμώτρια των διασημοτήτων Sarah Potempa. «Για να τραβήξετε τα βλέμματα, απλά αφήστε ένα έως δύο εκατοστά από τις άκρες των μαλλιών σας όταν κάνετε μπούκλες».

Τα beachy hair έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα μόνο με τα χρόνια λόγω της ευελιξίας τους. «Είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις μπούκλες και τα ίσια μαλλιά και λειτουργούν για σχεδόν κάθε μήκος μαλλιών και τύπο, από μια παρουσίαση στη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο», εξηγεί. «Επιπλέον, τα beach waves προσθέτουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας, με τα μπροστινά κομμάτια να τραβούν την προσοχή μέχρι τα μάτια σας και να τονίζουν τα ζυγωματικά σας».

Ποιο εργαλείο λοιπόν είναι ιδανικό για να κάνεις beach waves; Ένα σίδερο για μπούκλες! Το κλειδί είναι στο πώς χρησιμοποιείται. Πρώτα, να ξέρετε ότι όσο μικρότερο είναι, τόσο πιο σφιχτό θα είναι το κύμα, συμβουλεύει.

Πώς να αποκτήσετε Beach Waves με ίσιωμα ή σίδερο

Αυτό το κόλπο styling ενσωματώνει ένα επίπεδο σίδερο στη μίξη και όχι ένα σίδερο για μπούκλες — μια επιλογή που, όπως λέει η beauty vlogger του YouTube, HeyKali, κάνει τα κύματα να φαίνονται εξαιρετικά λαμπερά. Εάν έχετε πυκνά, μακριά μαλλιά, αυτό το tip μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από τα άλλα, αλλά τα άψογα κύματα σας θα αξίζουν τον κόπο.

Το μυστικό: Βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο σίδερο είναι στραμμένο προς το πάτωμα και όχι οριζόντια. Για ακόμα περισσότερη γυαλάδα, σκουπίστε τα μαλλιά με ένα σπρέι φινιρίσματος που ενισχύει τη λάμψη ως τελευταίο βήμα.

Πώς να αποκτήσετε Beach Waves σε μακριά μαλλιά

Πιθανότατα σας έχουν πει ότι αν θέλετε μικρές, σφιχτές μπούκλες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πιο κοκαλιάρικο σίδερο για μπούκλες, και αν θέλετε μεγάλα, πιο χαλαρά κύματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο μπουκλές, σωστά; Λοιπόν, ο γκουρού ομορφιάς του YouTube Luxy Hair πρόκειται να σας βάλει στο μυαλό.

Όπως δείχνει σε αυτό το βίντεο, εάν σπάσετε τα μαλλιά σας σε μεγάλα τμήματα και χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σίδερο για μπούκλες, μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να κάνετε μπούκλες όλα τα μακριά μαλλιά σας σε ογκώδεις κυματισμούς.

Πώς να αποκτήσετε Beach Waves σε κοντά μαλλιά

Το να κάνεις beach waves σε κοντά μαλλιά μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό,τι με μακριά μαλλιά. Ωστόσο, αυτό το  beach waves είναι απλό και διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.