Εντάξει, σε γενικές γραμμές πολλοί είναι εκείνοι που δεν είναι και λάτρεις της γυμναστικής. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η γυμναστική είναι υγεία και μας χαρίζει καλή ζωή.

Έχω να σου πω κάτι φοβερό που είμαι σίγουρη ότι και θα σου εξάψει την περιέργεια αλλά και θα σε ενθουσιάσει. Το Face Gym ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω! Ναι, καλά κατάλαβες! Έφτασε η ώρα να γυμνάσεις το πρόσωπό σου. Το Face Gym αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη τάση του διαδικτύου με τους celebrities ανά τον κόσμο να μοιράζονται τη γυμναστική τους ρουτίνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 


Το Face Gym αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο για ένα μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου. Η self-massage ρουτίνα προσώπου λοιπόν είναι must have για να έχουμε ένα τέλειο και κυρίως φυσικό αποτέλεσμα, στο πρόσωπό μας. Η FOREO λοιπόν, σπεύδει να ανταποκριθεί άμεσα στις τάσεις και απαιτήσεις της εποχής, κυκλοφορώντας ένα καταπληκτικό εργαλείο για χρήση στο σπίτι, το BEAR. Μιλάμε για μια έξυπνη συσκευή για εύκολη και άμεση τόνωση του προσώπου με το πλεονέκτημα ότι έχεις παράλληλα και την άνεση του σπιτιού σου.

Σε είχαν κουράσει οι συχνές και πολύωρες επισκέψεις στα κέντρα αισθητικής; Τώρα, με το BEAR της FOREO, μέσα σε λίγα λεπτά θα δεις άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Να σου πού και άλλα; Θα σου πούμε!

Συνδυάζει τα μικρορεύματα και τους παλμούς Τ-Sonic
Συσφίγγει την επιδερμίδα
Προσφέρει νεότερη και λαμπερή όψη
Τονώνει την επιδερμίδα
Χαλαρώνει τα σημεία έντασης των μυών του προσώπου
Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Έχεις ήδη ενθουσιαστεί, είμαι σίγουρη! Σε αυτό το σημείο, να σου πω επίσης ότι το BEAR περιλαμβάνει πρόγραμμα μασάζ «Total Facial Knockout»κατάλληλο για τα ζυγωματικά, το λαιμό, το σαγόνι και το μέτωπο. Μάλιστα, διαθέτει και Anti-Shock System που εγγυάται θεραπείες χωρίς κραδασμούς καθιστώντας το BEAR την ασφαλέστερη συσκευή μικρορεύματος στον κόσμο!

Τώρα θα είσαι φρέσκια και χαλαρή!