Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσπαθούν να ξεφορτωθούν τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αφού αυτό είναι συνήθως το πρώτο σημείο που παρατηρούνται σημάδια κούρασης και χαλάρωσης όσο μεγαλώνουμε.

Αν εσύ έχεις μείνει στην εποχή της κομπρέσας ή πιστεύεις ότι μια κρέμα ματιών είναι αρκετή για να δεις την περιοχή να ανανεώνεται, μάλλον κάνεις λάθος. Γύρω μας παρατηρείται τεχνολογική «έκρηξη» και δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον τομέα της ομορφιάς.

Τα high tech gadgets έχουν μπει πια στη ζωή μας και όταν μιλάμε για συσκευές ομορφιάς, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στη FOREO, που είναι γνωστή για συσκευές όπως το LUNA και το BEAR.

Τα μάτια όμως απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα, γι’ αυτό η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το IRIS 2, μια νέα βελτιωμένη, μη επεμβατική, γρήγορη, αποτελεσματική θεραπεία περιγράμματος ματιών. Η θεραπεία αυτή είναι εμπνευσμένη από τις αρχαίες τεχνικές λεμφικής αποστράγγισης που εφαρμόζονται στην Ασία και φέρνει επανάσταση με τους καινοτόμους παλμούς T-Sonic. Αυτή η μικρή αλλά ισχυρή συσκευή μασάζ που αγαπήθηκε από διασημότητες, χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές λειτουργίες για να χαρίσει ένα τονωμένο, λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα:

πιεσοθεραπεία λειτουργεί για να αυξήσει τη λεμφική αποστράγγιση, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και αναζωογονώντας και ξεφουσκώνοντας τα κουρασμένα μάτια. Βοηθά επίσης στη χαλάρωση της έντασης των μυών του προσώπου που προκαλείται από την κόπωση των ματιών από τις ψηφιακές οθόνες και την ανάγνωση μικρών εντύπων.

-Οι παλμοί T-Sonic προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στο περίγραμμα των ματιών, συμβάλλοντας στην αύξηση της λάμψης τους και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και του ποδιού της χήνας, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Το FOREO IRIS 2 έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του περιγράμματος των ματιών, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών προϊόντων, αυξάνοντας την απορρόφηση των ενεργών συστατικών και προωθώντας τα βαθιά μέσα στο δέρμα για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα.

Κύρια Οφέλη

  • Φωτίζει, αναζωογονεί, ξεφουσκώνει και λειαίνει
  • Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τα πόδια της χήνας
  • Μειώνει το πρήξιμο και τα σημάδια κόπωσης
  • Μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια
  • Βελτιώνει την απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων γύρω από τα μάτια

Διαβάστε επίσης:

Αναρωτιέσαι τι να φορέσεις τα Χριστούγεννα; Βάλε λάμψη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.