Έφτασε ημέρα που ο φυσικός και ο ψηφιακός κόσμος στον χώρο της μόδας γίνονται ένα και μας παρουσιάζουν κάτι που σίγουρα θα μας μαγέψει.

Το χεράκι της σε αυτό, το έβαλε η Bershka, ανοίγοντάς μας τις πόρτες του Virtual Showroom της το οποίο είναι σχεδιασμένο κυριολεκτικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας 3D. Είσαι έτοιμη να πας τις αγορές σε άλλο επίπεδο; Με την Bershka, είσαι!

Όπως μας αποκαλύπτει η ομάδα της Bershka, για τον στόχο της, «Μέσα από το νέο διαδραστικό e-site, κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην αποστολή μας να σβήσουμε τα σύνορα μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου για να δώσουμε την ευκαιρία στον χρήστη να οπτικοποιήσει ρούχα από τις ειδικές κολεξιόν της Bershka ακριβώς σαν να βρισκόταν σε φυσικό κατάστημα.».

Πόσο τέλεια ιδέα είναι και πόσο εντυπωσιακή για όλους εμάς.

Με αυτό τον νέο τρόπο, έχουμε την ευκαιρία να αστικοποιήσουμε τα look των κολεξιόν σε 360o με βιωματικό τρόπο, και έτσι η διαδικασία αγοράς γίνεται ακόμα ευκολότερη για καθένα από τα special drop μας.

Πλέον, θα μπορείς να ανακαλύψεις τα must have κάθε σεζόν, απλά, εύκολα και εντυπωσιακά από τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου. Μιλάμε, για έναν άκρως επαναστατικό τρόπο που σίγουρα μας αρέσει πολύ και να ξέρεις… η παρουσίαση της κολεξιόν Dustland, είναι μόνο η αρχή!

Τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο streetwear θα τις βρεις στη νέα κολεξιόν μέσα από αποδομημένα items.

 

  • Πλεκτά κομμάτια ντραπέ
  • Κορσέδες με λεπτομέρειες cut out
  • Σατέν με τύπωμα acid wash

Όλα είναι μοναδικά, ιδιαίτερα και υπέροχα. Οι επιλογές πολλές και θα τις βρεις όλες μέσα από το www.bershka.com ή την εφαρμογή της Bershka. H συλλογή ωστόσο, είναι διαθέσιμη και σε φυσικά καταστήματα!

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι και αν επιλέξεις θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα και τα outfit σου θα είναι super!