Κάθε μας μέρα είναι ξεχωριστή! Υπάρχουν όμως και οι μέρες που είναι λίγο πιο ιδιαίτερες και σημαντικές για εμάς. Οι μέρες που θα θυμόμαστε για πάντα.
Μιλάμε φυσικά, για τα μεγάλα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης.

Όλοι μας λίγο πολύ, έχουμε φανταστεί και ονειρευτεί πως θα είναι εκείνες οι ημέρες της ζωής μας. Αυτό όμως που ίσως δεν είχαμε φανταστεί και πιθανόν σκεφτεί, είναι το πώς θα είναι αυτές οι ημέρες αν τις δημιουργούσαμε εντελώς μόνοι μας.

Με ένα χέρι βοηθείας βέβαια από το Εl Deco, που μας ωθεί να ζήσουμε τις πιο σημαντικές ημέρες τις ζωής μας, όπως ακριβώς θέλουμε, με το δικό μας μεράκι, τη δική μας πινελιά και το προσωπικό στιλ μας, προετοιμάζοντας τα πάντα by ourselves!

To Εl Deco λοιπόν, μας προμηθεύει με κάθε λογής πανέμορφα πράγματα και με την καθοδήγηση τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς τη διακόσμηση που επιθυμούμε στο γάμο μας ή στη βάπτιση του παιδιού μας!

  1. Είδη γάμου
  2. Είδη βάπτισης
  3. Κουφέτα
  4. Είδη πάρτυ
  5. Γυάλινα είδη
  6. Διακοσμητικά
  7. Υλικά κατασκευών
  8. DIY – Γάμος, Βάπτιση, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι

Τι πιο όμορφο και πιο συγκινητικό από το να ξέρεις ότι τα πάντα θα περάσουν από τα χέρια σου. Θα διαμορφωθούν και διακοσμηθούν από εσένα με όλο τον προσωπικό σου γλυκό κόπο, το κέφι και την αγάπη σου.

Στο El Deco μπορείς να βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά γάμου και βάπτισης.

Από στέφανα μέχρι γυάλες, υλικά για μπομπονιέρες, διακοσμητικά για το τραπέζι και φυσικά με την super καθοδήγηση τους, πίστεψε μας, όλα θα είναι πανέμορφα, ιδιαίτερα, προσεγμένα και άκρως προσωπικά!

Μια άλλη ματιά και προσέγγιση στις προετοιμασίες του γάμου και της βάπτισης, μακριά από το κλασσικό τρόπο που σε θέλει απλά να παραγγέλνεις όσα θες και στο τέλος να νιώθεις καλεσμένος στην δική σου στιγμή, καθώς τα πάντα θα τα βλέπεις πρώτη φορά στην εκκλησία και το τραπέζι.

Άσε που με αυτό τον εναλλακτικό τρόπο DIY, δεν θα βρεθείς και προ εκπλήξεων, καθώς θα ξέρεις από πριν τι θα αντικρίσεις, αφού θα έχουν περάσει όλα μα όλα 100% από τα χέρια σου. Δεν θα υπάρχει απογοήτευση, ότι κάτι μπορεί να πήγε στραβά ή να στολίστηκε λάθος.

Όλα θα είναι στην εντέλεια και θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα ευτυχίας! Άσε δε, που οι καλεσμένοι μόλις μάθουν ότι όλα είναι DIY θα πάθουν πλάκα, και θα πάρεις όλα τα εύσημα εσύ, και το El Deco φυσικά, που σου έδωσε την ιδέα και σε προμήθευσε με όλα τα τέλεια και πανέμορφα υλικά που χρειάστηκες!

Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, στο βίντεο που ακολουθεί, θα πάρεις μια γεύση για το πως είναι να διοργανώνεις το γάμο των ονείρων σου, by yourself!
Μην ξεχνάς… Γίνε η στιγμή σου!