Τα κοσμήματα αποτελούν αγαπημένα κομμάτια που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση μιας γυναίκας. Ανάλογα με τις τάσεις όμως, οι προτιμήσεις μας αλλάζουν είτε πρόκειται για σκουλαρίκια και δαχτυλίδια είτε για βραχιόλια.

Τώρα το φθινόπωρο ειδικά, τα κοσμήματα εμπνέονται από το επιβλητικό κίνημα Τέχνης Art Deco και τις αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη. Επειδή όμως βρισκόμαστε στην Ελλάδα, μας αρέσουν ιδιαίτερα οι γεωμετρικές φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του Δωρικού ρυθμού.

Η Νέα Υόρκη των 50s συναντά την αρχαία Ελλάδα

Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τη MOTIF Collection του ελληνικού brand “εudaimonia shapes & objects” να ξεχωρίζει. Η σειρά κοσμημάτων αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο Χρυσός, ο Λευκόχρυσος, ο Ροζ Χρυσός και το Ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα.

minimal chic πινελιά σε κάθε look

Παράλληλα, η SPHERE COLLECTION μας συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό,
σε σχήμα πολυτελών Bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη και minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια έμπνευση.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Θηλυκά κοσμήματα εμπνευσμένα από το μπλε του ωκεανού