Είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποια είναι η σωστή απόχρωση make up, τις περισσότερες φορές ή παίρνεις πιο λευκό και φαίνεσαι σαν το φάντασμα ή πιο σκούρα. Ε λοιπόν αυτό θα σταματήσει γιατί μπαίνοντας στο DermacolGreece μπορείς να βρεις τη δικιά σου απόχρωση μέσα από 19 αποχρώσεις ενώ στη συνέχεια μπορείς να βρεις όλα τα σημεία πώλησης.

To αυθεντικό Make-up Cover έχει μια πλούσια σύσταση και παχύρρευστη υφή με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές (περισσότερο από 50%) που διασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη. Έτσι, μόνο το αυθεντικό μπορεί να καλύψει τις δερματικές ατέλειες όπως: κηλίδες χρωστικών, κηλίδες στο δέρμα, απώλεια χρωματισμού, ακμή, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, φλέβες και μώλωπες, ουλές, μεγάλες ελιές ή τατουάζ, ακόμη και σε λεπτό στρώμα. Ακόμα και πολύ μικρή ποσότητα (μόνο μια σταγόνα) από την πλούσια και υψηλής κάλυψης υφή του Make-up Cover είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο και καλύπτει όλες τις ατέλειες που έχουν αναφερθεί παραπάνω. Για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα μπορείς να το τοποθετήσεις με ένα πινελάκι στα κόκαλα στο πρόσωπο για να μην κάνει σκιάσεις.

Να θυμάσαι πως βελτιώνει την εμφάνιση σε κουρασμένο, θαμπό, ανομοιόμορφο ή ανοιχτό δέρμα. Θα πρέπει να εφαρμόζεται πάνω από κρέμα βάσης και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα Dermacol make-up foundations. Για καλύτερα αποτελέσματα, και προκειμένου να φαίνεται το δέρμα σας τέλειο όλη την ημέρα, συνιστάται η χρήση του Dermacol Make-up Cover σε συνδυασμό με το Satin Make-up Base σαν ένα πρώτο βήμα προετοιμασίας του δέρματος για την εφαρμογή του foundation. Σαν τελευταίο βήμα, αφού εφαρμόσετε το foundation, τελειοποιήστε το μακιγιάζ με την Invisible Fixing powder. Το δέρμα σας θα είναι τέλεια φωτισμένο και θα έχει μια βελούδινη ματ εμφάνιση.

Μόλις επιλέξεις το κατάλληλο make up για εσένα μπορείς να βρεις και την κατάλληλη πούδρα ώστε να να έχεις έτοιμη τη βάση σου προκειμένου να δημιουργήσεις τα πιο ανατρεπτικά μακιγιάζ που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσουν. Άλλωστε ότι χρειάζεσαι μπορείς να τα βρεις στο site της Dermacol.