Και τι δεν έχεις δοκιμάσει! Φαρμακευτικές κρέμες, σπιτικές κρέμες, διατροφή, γυμναστική, ηλιοθεραπεία… Όχι, λυπάμαι, οι ραγάδες δεν είναι από εκείνα τα σημάδια από τα οποία μπορείς εύκολα να απαλλαγείς (εδώ που τα λέμε, ούτε από την κυτταρίτιδα!). Όχι, βεβαίως, ότι είναι και τεράστιο πρόβλημα, αντιθέτως είναι κομμάτι της γυναικείας σου φύσης και καλό θα ήταν να συμφιλιωθείς μ’ αυτές – μέχρι και τα μοντέλα έχουν, κάτι που πλέον έχει πάρει μυρωδιά και η βιομηχανία της μόδας και τ’ αφήνει να ποζάρουν με τις ραγάδες τους!

Ωστόσο, άσχετα με το αν τελικά πρέπει ή όχι να αποδεχτούμε το σώμα μας και τα σημάδια που έχει αφήσει επάνω του οι γυναικείες λειτουργίες, υπάρχει ένας άνθρωπος που ανακάλυψε τον τρόπο για να …εξαφανίσεις τις ραγάδες. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο tattoo artist Rodolpho Torres ο οποίος ανακάλυψε μια τεχνική τατουάζ που καμουφλάρει τις ραγάδες.

Τι κάνει ο καλλιτέχνης; Γεμίζει τις λεπτές γραμμές με μελάνι στο χρώμα του δέρματος, σαν να συμπληρώνει τα «κενά», δημιουργώντας έτσι μια ενιαία επιφάνεια. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του, που μοιράζεται μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, έχουν κριθεί πολύ αποτελεσματικά.

Ο πραγματικός τρόπος, βεβαίως, για να εξαφανίσεις (και πάλι, όχι εντελώς!) τις ραγάδες είναι με θεραπείες λέιζερ, ωστόσο το τατουάζ είναι μια ιδέα – αν βεβαίως υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα να αντιγράψει τον Βραζιλιάνο tattoo artist!

About The Author