Θα έχεις διαβάσει και θα σου έχουν πει πολλοί δερματολόγοι, πόσο αναγκαίο είναι να ξεφάβεσαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Παραμέρισε τη νύστα ή τα παραπάνω ποτάκια που σε ζάλισαν μετά από έξοδο και αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο για να δώσεις αέρα στην επιδερμίδα σου αφαιρώντας το make up και ό,τι άλλο έχεις προσθέσει. Κανόνας. Είναι;

Η Drew Barrymore, έρχεται μάλλον να μας ανατρέψει κάποια στάνταρ δεδομένα, εξηγώντας σε συνέντευξη της γιατί δεν ξεφάβεται πριν κοιμηθεί. Γιατί δηλαδή πηγαίνει ενάντια στον “άγραφο” κανόνα που όλες ακολουθούμε; Περίπου δηλαδή.
Όπως λοιπόν δήλωσε στο περιοδικό Allure: “Αφού κάνω τη βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μου, λίγο πριν κοιμηθώ, κάνω μια γραμμή στην εξωτερική γωνία των κάτω βλεφαρίδων μου με ένα μαλακό μαύρο μολύβι και συνήθως χρησιμοποιώ το Flower That’s So Kohl (από τη δική της σειρά καλλυντικών Flower Beauty). Ακούγεται λίγο τρελό, αλλά ξυπνάω με ένα τέλειο, smudgy eye makeup. Σηκώνομαι από το κρεβάτι , δεν κάνω απολύτως τίποτα και να παίρνω συγχαρητήρια για το μακιγιάζ μου”.

Μήπως να κάνουμε το πείραμα και να αποκτήσουμε τόσο εύκολα smokey eyes;

drey b