Είναι γνωστό ότι όσο πλησιάζουμε στην ηλικία των σαράντα, η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος μειώνονται δραματικά. Το αποτέλεσμα γίνεται εύκολα ορατό στο δέρμα μας, αφού η απώλεια σφριγηλότητας κάνει τις ρυτίδες πιο ορατές. Γι’ αυτό πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα. Οι αντιρυτιδικές κρέμες με κολλαγόνο πλέον είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Όμως για μια γυναίκα που δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί καλλυντικά με συστατικά ζωικής προέλευσης, υπάρχει ένα εμπόδιο. Το κολλαγόνο που χρησιμοποιείται συνήθως στα καλλυντικά είναι ζωικής προέλευσης. Η Caudalie όμως αλλάζει τα δεδομένα, επιλέγοντας ένα vegan, ενισχυμένο κολλαγόνο, με σεβασμό στο δέρμα και στο περιβάλλον.

Επένδυσε στην φυσική παραγωγή κολλαγόνου

Η Caudalie και η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ ένωσαν τις δυνάμεις τους, ανακαλύπτοντας ότι ο συνδυασμός της ευρεσιτεχνίας Resveratrol + του υαλουρονικού οξέος είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικός, στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης. Αποφάσισαν λοιπόν να πρωτοπορήσουν, δοκιμάζοντας έναν καινοτόμο συνδυασμό, Resveratrol
+ υαλουρονικό οξύ + ενισχυμένο vegan κολλαγόνο και να υποβάλλουν από κοινού ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (FR 1555116). Τα αποτελέσματα είναι 5 φορές περισσότερη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και διπλάσια παραγωγή υαλουρονικού οξέος για ένα πιο σφριγηλό και ορατά πιο νεανικό δέρμα.

Τέλος οι ρυτίδες με τη Firming Cashmere Cream από την Caudalie

Χάρη στη μοναδική ύφη της, η Firming Cashmere Cream από την Caudalie αφήνει την επιδερμίδα απαλή, άνετη και χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Με φινίρισμα απαλό σαν κασμίρι, βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και δρα φυσικά κατά της γήρανσης. Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά όλη τη σειρά Resveratrol–Lift. Κυκλοφορεί σε πλήρως επανασχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες “zero waste”, 100% ανακυκλώσιμε, σε σύγκριση με τις 40% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του 2019. Επιπλέον, χάρη στο ειδικό ελαφρύ χαρτί FSC, το αποτύπωμα του άνθρακα μειώνεται κατά 40%.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως να πετύχεις ένα τέλειο effortless φθινοπωρινό μακιγιάζ | Thats Life. Life as it is!