Είναι γεγονός ότι στην αγορά διατίθενται πλέον αρκετά εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών για κάθε ανάγκη. Οι επιλογές που βρίσκουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ καλύπτουν τους περισσότερους από εμάς, αν όμως αναζητάμε ένα προϊόν για την αντιμετώπιση κάποιου συγκεκριμένου προβλήματος, τότε το πιθανότερο είναι να επισκεφτούμε το φαρμακείο της γειτονιάς. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, καλό είναι να επιλέγεις και τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης. Τα ξηρά μαλλιά, για παράδειγμα, έχουν τελείως διαφορετικές απαιτήσεις από τα λιπαρά. Δες στη συνέχεια μερικά από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχουμε ξεχωρίσει.

Για μαλλιά που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, βαμμένα ή ταλαιπωρημένα, σίγουρα πρέπει να δώσεις έμφαση στην ενυδάτωση. Τα Syoss Deep Conditioners έρχονται με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα, πιο πλούσια από ένα conditioner και πιο ελαφριά από μια μάσκα.Η φόρμουλά τους βοηθά στην πρόληψη της φθοράς, ενδυναμώνει και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει υπέροχη απαλότητα. Τα Syoss Deep Conditioners θα τα βρεις σε 3 τύπους:


Repair Deep Conditioner, που αναδομεί την τρίχα σε όλα τα επίπεδα
Color Deep Conditioner, που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών ως και 12 εβδομάδες
Keratin Deep Conditioner, που μειώνει έως 95% το σπάσιμο της τρίχας

Εναλλακτικά δοκίμασε τη νέα σειρά Gliss Aqua Revive, που είναι εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις του Skinification. H φόρμουλα της νέα σειράς Gliss Aqua Revive με Hyaluron & Θαλάσσια Άλγη σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των κανονικών & ξηρών μαλλιών προσφέροντας καθημερινή περιποίηση που δε βαραίνει τα μαλλιά, υπέροχη λάμψη & μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης για έως 48 ώρες.

Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, leave in spray conditioner άμεσης επανόρθωσης και μάσκα άμεσης επανόρθωσης 7 seconds.

Για κατεστραμμένα από τις βαφές και το styling μαλλιά

Συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας Pro-V με ΒΙΟΤΙΝΗ και ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΜΕΤΑΞΙΟΥ, η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου, χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια υφή.

Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Miracles, η σειρά Μεταξένια και Λαμπερά περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων για κάθε βήμα μεταμόρφωσης, που μετατρέπουν τα μαλλιά με όψη άχυρου σε απαλά μαλλιά σαν μετάξι με 1 μόλις χρήση.

Για την αντιμετώπιση της ψωρίασης στο τριχωτό της κεφαλής

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια νόσος που προσβάλλει το 2 έως 5% του παγκόσμιου πληθυσμού. Εξελίσσεται σε κύκλους έξαρσης και ύφεσης, των οποίων η διάρκεια ποικίλλει. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει θεραπεία αλλά η νόσος μπορεί να ελέγχεται, ώστε να επιτυγχάνονται μεγάλες περίοδοι ύφεσης. Μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε ηλικία με πολλά διαφορετικά δερματικά και μη δερματικά συμπτώματα.

Το νέο DERCOS PSOlution αποτελεί το πρώτο κερατορυθμιστικό σαμπουάν της Vichy, που αναπτύχθηκε ειδικά για το τριχωτό με τάση ψωρίασης. Δρα σε όλα τα συμπτώματα και συνδυάζει την ισχυρή δερματολογικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με τη μέγιστη καλλυντική ευχαρίστηση. Το DERCOS PSOlution της Vichy, είναι ειδικά σχεδιασμένο για το τριχωτό με τάση ψωρίασης, εμπλουτισμένο με ισχυρά δερματολογικά ενεργά συστατικά για μείωση των πλακών και της ερυθρότητα στο τριχωτό της κεφαλής και υγιή όψη στα μαλλιά και συστήνεται από τους δερματολόγους ως επικουρική θεραπεία.

Διαβάστε επίσης:

Πως να φορέσετε ένα πουκάμισο την άνοιξη