Τα τελευταία χρόνια επιλέγουμε όλο και περισσότερα προϊόντα AVGERINOS COSMETICS ψάχνουμε πως θα τα ξανά αποκτήσουμε όταν μας τελειώνουν. Μέχρι τώρα υπήρχαν τα 3 φυσικά καταστήματα του brand στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και την Νέα Ιωνία για να προστεθεί άλλο ένα στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας! Πλέον, θα μπορούμε να προμηθευόμαστε τα αγαπημένα μας Avgerinos Cosmetics, όπως τα ανάρπαστα λάδια σώματος, τις κρέμες, τα αρωματικά κεριά και τα υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ, από το νέο κατάστημα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 9β στο Σύνταγμα.

Επιτέλους, τώρα βρίσκουμε τα αγαπημένα AVGERINOS COSMETICS και στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα!

Με το νέο κατάστημα AVGERINOS COSMETICS που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, με το δίκτυο της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών φτάνει τα 4 καταστήματα στην Αττική. Το νέο beauty spot της πόλης καλωσορίζει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των φυσικών προϊόντων ομορφιάς και της αρωματοθεραπείας.

Φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης προσώπου αλλά και σώματος, που συνδυάζουν τις ισχυρές ιδιότητες των φυτικών συστατικών με πολυτελείς υφές, φιλοξενούνται στο νέο κατάστημα της AVGERINOS COSMETICS. Κάθε γωνιά του καταστήματος αποτελεί και μια νέα εμπειρία για τον επισκέπτη αφού είναι αφιερωμένη στις ξεχωριστές ανάγκες του: ενυδάτωση και προστασία προσώπου και σώματος, υπέροχα αρωματισμένη επιδερμίδα, περιποίηση μαλλιών, αντηλιακή προστασία, χαλάρωση και αναζωογόνηση μέσα από τα οφέλη της αρωματοθεραπείας καθώς και περιποίηση της αντρικής επιδερμίδας.

avgerinos cosmetics σύνταγμα

Το σύγχρονο κατάστημα της ΑVGERINOS COSMETICS σας καλεί να ανακαλύψετε ένα μαγευτικό κόσμο από αρώματα και αιθέρια έλαια, να δοκιμάσετε αλλά και να επιλέξετε με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού τα must have προϊόντα για το beauty νεσεσέρ σας.

Στόχος της ΑVGERINOS COSMETICS είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν μοναδικά προϊόντα που να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα και που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και στα νέα δεδομένα διαβίωσης (στρες, πολλές ώρες εργασίας, λιγότερος χρόνος για τον εαυτό μας) με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και την αξιοποίηση πρώτων υλών φιλικών προς την επιδερμίδα αλλά και τη φύση.