Με τη Black Friday να πλησιάζει θα πρέπει να ψάξεις να βρεις εκείνα τα μαγαζιά που σου προσφέρουν σούπερ εκπτώσεις για να κάνεις ατελείωτα ψώνια! Και τι καλύτερο από το να έχεις έτοιμη μια λίστα για να ξέρεις που μπορείς να βρεις τα καλύτερα; Ε λοιπόν όσο και να ψάχνεις να ξέρεις ότι εμείς σου ετοιμάσαμε λίστα.

River West

Capture

Με το σύνθημα Ι LIKE MY FRIDAYS BLACK, το RIVER WEST γιορτάζει το BLACK FRIDAY την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου με απίθανες προσφορές, μουσική και black & fun εκπλήξεις για όλους!   Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός HiT 88.9 θα εκπέμπει live απ΄ευθείας από το εμπορικό κέντρο την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Η Πόπη Δομάζου και η Μαίρη Ρετσίνα θα μεταφέρουν το κέφι τους στους επισκέπτες του RIVER WEST, κρατώντας τους παρέα στην βόλτα και τις αγορές τους στο εμπορικό κέντρο.Ταυτόχρονα, όσοι βρεθούν την Παρασκευή 23/11 στο RIVER WEST, θα διασκεδάσουν με πληθώρα εκπλήξεων που έχει ετοιμάσει το εμπορικό κέντρο για τη μεγάλη ημέρα! Εντυπωσιακός στολισμός, photobooth για αναμνηστικές fun φωτογραφίες επιλογές ανάμεσα σε πρωτότυπα σχέδια για ημιμόνιμα τατουάζ, δημιουργούν το κατάλληλο shopping mood!Φυσικά, στην εικόνα κυριαρχούν οι απίθανες προσφορές που θα φτάνουν έως και το 70%, για να κάνουν την ημέρα πραγματικά απολαυστική. Και για το BLACK FRIDAY ο προορισμός είναι το RIVER WEST!

Πλαίσιο

Capture

Η φετινή επικοινωνία του ΠΛΑΙΣΙΟΥ για την καμπάνια “Black Friday” ξεκίνησε ανατρεπτικά. Στους ρυθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, και στους χρωματικούς τόνους του μαύρου που έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει τα πάντα, το ΠΛΑΙΣΙΟ προετοιμάζει το έδαφος για τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα η ίδια ερώτηση κυριαρχεί στο στόμα όλων.
“What the Βlack is going on?” λοιπόν, με την περιέργεια και την προσμονή του κοινού να ενισχύεται, προτού ακολουθήσει η απάντηση «Black Friday στο ΠΛΑΙΣΙΟ»!
Την πραγματική απάντηση όμως θα τη δώσουν οι ασύγκριτες black προσφορές της εταιρείας που φέτος θα είναι περισσότερες και μεγαλύτερες από ποτέ άλλοτε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεχίζει να πρωτοπορεί, βασιζόμενο όχι μόνο στο εύρος των προσφορών του αλλά και στα σταθερά ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, όπως  η δωρεάν παράδοση εντός 24ώρου στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (και εντός 2-3 ημερών σε πόλεις και περιοχές της περιφέρειας), η δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής και η απίστευτα αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη από τους 180 έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και μία διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από τη Νο1 ομάδα τεχνικών στην Ελλάδα, σε κάθε προσφορά ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.

Ταυτόχρονα, τη φετινή Black Friday προετοιμάζονται και πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις» που θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσα στα καταστήματα, γεγονός που επιβάλλει τουλάχιστον μία επίσκεψη σε ένα από αυτά. Εκείνοι πάλι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online από την άνεση του σπιτιού τους, θα μπορούν να κάνουν το δικό τους «Μαύρο Click» στο plaisio.gr, αποκτώντας έτσι ό,τι θέλουν με παράδοση την αμέσως επόμενη μέρα.

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει 4 ώρες νωρίτερα από όλους τους άλλους τις Black Friday τιμές του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και να λάβει προσωπικά στο email του αποκλειστικές «μαύρες» προσφορές-έκπληξη που απευθύνονται μόνο σε εκείνον, μπορεί να μπει στο www.plaisio.gr/blackfriday18 και να γραφτεί στη «Μαύρη Λίστα» συμπληρώνοντας τα στοιχεία του.
Τέλος, αν κάποιος βρει αυτό που ψάχνει, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να το «χτυπήσει» αμέσως γιατί οι προσφορές δεν θα κρατάνε για πολύ!