Εσύ που δεν σταματάς ποτέ να βλέπεις ταινίες – όπως και εγώ – εσύ που λατρεύεις να πηγαίνεις σινεμά και ανυπομονείς για καινούριες κυκλοφορίες… Εσύ, τώρα θα πάρεις μεγάλη χαρά!

Μέτρα αντίστροφα, γιατί η 11η του Αυγούστου είναι πολύ κοντά, και εσύ θα μπορέσεις να απολαύσεις την πρεμιέρα της πιο σούπερ ταινίας που θα σε καθηλώσει, από την ODEON.

Εκπέμπουμε SOS γιατί η ταινία «SAS ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» είναι talk of the town και θα μας χαρίσει απίστευτες καλοκαιρινόcine βραδιές.

Εδώ, κάπου, θέλω να πω, ότι ένας από τους πρωταγωνιστές, είναι ο αγαπημένος μου –και κούκλος- Σαμ Χιούαν, και έναν πανικό όλες οι φαν του, τον πάθαμε!

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Τομ Μπάκιγχαμ, ένας πράκτορας Ειδικών Δυνάμεων σε διαθεσιμότητα, πηγαίνει την Δρ. Σόφι Χαρτ από το Λονδίνο στο Παρίσι για να της κάνει πρόταση γάμου. Όταν το τρένο βρίσκεται στη Σήραγγα της Μάγχης, μια ομάδα βαριά οπλισμένων μισθοφόρων της οποίας ηγείται η Γκρέις Λιούιζ, παίρνει τον έλεγχο του τρένου και κρατάει τους επιβάτες αιχμάλωτους. Η Γκρέις απειλεί να τινάξει την σήραγγα και να κηρύσσει οικονομικό πόλεμο στην κυβέρνηση που έχει τα δικά της μυστικά να προστατέψει. Άοπλος και χωρίς επικοινωνία με την αντι-τρομοκρατική ομάδα, ο Τομ είναι η μοναδική ελπίδα της Σόφι και των επιβατών να επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: Μάγκνους Μάρτενς
Ηθοποιοί: Σαμ Χιούαν, Ρούμπι Ρόουζ, Άντι Σέρκινς, Χάνα Τζον-Κάμεν, Τομ Χόπερ, Νόελ Κλαρκ, Όουεν Γέομαν, Ρέι Πανθάκη, Αν Ράιντ, Τομ Γουίλκινσον, Τζινγκ Λούσι

Δες το τρέιλερ, εδώ!