Η άνοιξη ήρθε και τα ζωηρά χρώματα έχουν την τιμητική τους στη νέα συλλογή της Essie. Τα έξι μανό καταφέρνουν να είναι ζωηρά, έντονα και κομψά ταυτόχρονα, με τρόπο που μόνο το κρεμ μπορεί να καταφέρει!

Spring 2017 - Collection - Line Up2

Η συλλογή εμπνεύστηκε από ένα road trip στις μαγευτικές ακτές της California με τελικό προορισμό την εξωτική Baja, και αυτό βγαίνει στη συλλογή με τον πιο ξεσηκωτικό τρόπο. Χρώματα όπως το ζαφειρένιο λουλακί, το ζωηρό πράσινο, το ροζ του ρόδου, το ηλιοκαμένο κοραλί, το κρεμώδες δαμασκηνί μιας απολαυστικής sangria αλλά και το ντελικάτο ροζ της πλουμέριας μπορούν πια να διακοσμούν τα νύχια σου και να φτιάχνουν και τη δική σου διάθεση αυτές τις ζεστές μέρες!

Spring 2017 - Collection - Line Up

Το καλύτερο, ίσως, της καινούριας αυτής συλλογής είναι το ότι σε 2 λεπτές στρώσεις (που θα στεγνώσουν σε χρόνο dt) θα έχεις το πιο έντονο και ζωντανό χρώμα που μπορείς να φανταστείς! Ιδανικά για να σε ενθουσιάζουν καθημερινά με το πλούσιο χρώμα τους ή για να βγάλουν τη nail artist από μέσα σου σε πανεύκολα, παιχνιδιάρικα σχέδια, η συλλογή αυτή είναι ακριβώς αυτό που θέλεις! Μάλιστα εάν θες τα νύχια σου να μείνουν αναλλοίωτα για πολύ καιρό χωρίς να ανανεώνεις το μανό σου, η συλλογή είναι διαθέσιμη σε essie.gel!

Όπου κι αν σε βρίσκει αυτή η άνοιξη, με την Essie οι πολύχρωμες, ζωηρές ακτές της California βρίσκονται… στο χέρι σου! #essielove