Λατρεύεις τον χώρο της μόδας και θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου! Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα; Είσαι στέλεχος ή ελεύθερος επαγγελματίας μόδας, influencer, σχεδιαστής, επιχειρηματίας ή ακόμα και φοιτητής; Ε λοιπόν αυτό δεν πρέπει να το χάσεις!

Η KnowCrunch παρουσιάζει για πρώτη φορά το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing, διάρκειας 121 ωρών. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του OTE Academy στην Αθήνα, με εισηγητές 25 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Capture

Η KnowCrunch βάζει την πολυβραβευμένη εμπειρία της σ’ ένα ολοκαίνουργιο course, το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει βασικές δεξιότητες και γνώσεις επικοινωνίας και marketing στις επιχειρήσεις μόδας, για την εγχώρια και διεθνή αγορά.

Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, με έμφαση στην καινοτομία και τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing.

Capture

Ποιες είναι οι ενότητες του Professional Diploma in Fashion Business & Marketing;

Θεματικές ενότητες οι οποίες αναλύουν από την αρχή βήμα προς βήμα πώς λειτουργεί μία επιχείρηση μόδας, πληθώρα ωρών διδασκαλίας και πρακτικής εργασίας, είναι μερικές από τις ιδιότητες του συγκεκριμένου course που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

  • Fashion Industry & Ecosystem
  • Fashion Product Design & Production
  • Fashion Sales, Merchandising & Distribution
  • Fashion Marketing & Promotion
  • Fashion Business & Management

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στο Professional Diploma in Fashion Business & Marketing;

H τιμή παρακολούθησης για τις έγκαιρες εγγραφές είναι 1150 €. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 1450€. Η κανονική τιμή του course είναι: 1750€.

Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε την σελίδα της KnowCrunch.