Μερικές φορές, είναι η αλήθεια, μπερδευόμαστε ως προς το τι σημαίνει natural μακιγιάζ. Για κάποιες γυναίκες είναι το να βάλουν λίγο υγρό make-up και τέλος, ενώ άλλες θέλουν contouring, ρουζ και αρκετή σκιά για να το θεωρήσουν μακιγιάζ. Αν θες τη γνώμη μου, natural μακιγιάζ είναι όταν τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να τα αλλάξεις. Γι’αυτό και παρακάτω σου εξηγώ τι πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα! 

Βήμα #1

Fond de teint

Είτε το λες fond de teint, υγρό make up ή οτιδήποτε άλλο, το fond de teint είναι μια καλή επιλογή για σένα αν το δέρμα σου έχει ατέλειες. Ειδικά σε ασιατικές χώρες, που όλες θέλουν την τέλεια πορσελάνινη επιδερμίδα, ένα καλό make up θεωρείται η βάση για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Σε περίπτωση που γεννήθηκες με τέλειο δέρμα, πάντως (εκτός του ότι το 80% των γυναικών σε ζηλεύει), μπορείς να παραλείψεις το fond de teint και να περάσεις στο επόμενο βήμα.

3INA_The Bestsellers 4

Αν, πάντως, δεν θες πολλά καλλυντικά αλλά δε θες και τελείως nude look, μπορείς να προμηθευτείς ένα καλό primer (το The Matte & Smooth Primer της 3INA είναι μία εξαιρετική επιλογή), που θα βελτιώσει διακριτικά την εμφάνιση της επιδερμίδας σου.

3INA_The Matte & Smooth Primer

Βήμα #2

Concealer

Όσο καλό δέρμα κι αν έχεις, πιθανώς να έχεις έστω και μια μικρή ατέλεια. Μαύροι κύκλοι; Σπυράκια; Πανάδες; Κοκκινίλες; Διόρθωσε όλα αυτά τοπικά με λίγο concealer και κατευθείαν θα δείχνεις ακόμα πιο όμορφη! Για μαύρους κύκλους διάλεξε ροδακινί ή απόχρωση κοντά στο φυσικό σου δέρμα, ενώ για κοκκινίλες και σπυράκια διάλεξε πράσινο (η πλούσια γκάμα της 3INA και εδώ πάλι να είσαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει).

3in_facconliq102____03

Βήμα #3

Μάτια

Στα μάτια μπορείς να μη προσθέσεις τίποτα, ή να βάλεις μια ελαφριά μάσκαρα για έντονο βλέμμα. Εμείς προτείνουμε την The Definition Mascara της 3INA, που περιέχει και ενυδατικούς παράγοντες ώστε να δείχνεις τέλεια και αφού αφαιρέσεις το make up σου!

3INA_The Definition Mascara 2

Βήμα #4

Φρύδια

Διάλεξε ένα απλό μολύβι φρυδιών (που θα χρησιμοποιήσεις με φειδώ) και «γέμισε» ελαφρά το σχήμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το The Eyebrow Pencil της 3INA, που σου επιτρέπει να «σβήσεις» το προϊόν με βουρτσάκι για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3INA_The Eyebrow Pencil

Βήμα #5

Χείλη

Για τα χείλη διάλεξε ένα απλό ενυδατικό lip balm (volumizing αν θες πιο γεμάτα χείλη – μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία από τις τεχνικές μας για πιο γεμάτα χείλη που θα σου δώσει άμεσα μία επιπλέον δόση γοητείας χωρίς να σε βαρύνει!

3INA_The Highlighter

Και τελείωσες! Αν θες μπορείς να προσθέσεις ένα highlighter (το The Highlighter της 3INA  π.χ. είναι δικαίως sold-out), ή ένα μπρόνζερ στα μάγουλα και μπορείς να βγεις έξω πιο όμορφη και φυσική από ποτέ!