Είναι αλήθεια ότι ένα μεγάλο, αέναο trend είναι να συνδυάζουμε τα αξεσουάρ (ενίοτε και τα παπούτσια) με τα νύχια μας, μιας και το στυλ μας συχνά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Γι’αυτό το λόγο, με τη βοήθεια της Essie και της Swarovski, σου δείχνουμε πώς θα συνδυάσεις τέλεια τα αξεσουάρ σου με τα νύχια σου, με τις πιο κομψές και τολμηρές ιδέες!

Όπως ξέρεις, αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η καλοκαιρινή συλλογή της essie “s’il vous play”, με τα απαλά, παστέλ χρώματα με την ανεπαίσθητη λάμψη, ενώ η Swarovski έχει στα σκαριά τη συλλογή Urban Fantasy, όπου η αρχιτεκτονική συναντά την κοσμηματοποιία με κομψά και τολμηρά κομμάτια, όλα με την κλασική λάμψη της γνωστής εταιρείας!

 Περνάμε, λοιπόν, στο ψητό!

#1 Πριγκίπισσα του πάγου

Εδώ μιλάμε για κομψότητα, όχι αστεία. Θες να είσαι μια πριγκίπισσα που θα κερδίσει την προσοχή όλων με επιτηδευμένη διακριτικότητα. Αυτό θα το καταφέρεις με απαλά χρώματα με «κρυφή» λάμψη (όπου η essie και η Swarovski μπορώ να πω δίνουν ρεσιτάλ). Τι προτείνουμε εμείς; Το Crystaldust Choker της Swarovski σε γκρι με το αξιολάτρευτο sweet soufflé της essie. Τα απαλά χρώματα θα σε κάνουν να φαίνεσαι αριστοκρατικά κομψή, ενώ η λάμψη του κοσμήματος και του μανό θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου με τον καλύτερο τρόπο!

#2 Trendsetter babe

Μία trendsetter έχει όλα τα μάτια πάνω της συνέχεια, με την θετική της ενέργεια και τα funky σύνολα που συναρπάζουν. Γι’αυτό το λόγο θες έντονο χρώμα και θετικά μηνύματα στο look σου. Εμείς προτείνουμε την καινούρια έκδοση του βραχιολιού Slake (Express), με τα έντονα του χρώματα που λατρέψαμε, παρέα με… οποιοδήποτε μανό της συλλογής s’il vous play, σου αρέσει! Ειδικά τα éclair my love, fondant of you και baguette me not ταιριάζουν «γάντι» στα λαμπερά χρώματα του βραχιολιού!

#3 Βασίλισσα

Μία βασίλισσα έχει έντονη, αριστοκρατική παρουσία σε ένα χώρο και μόλις την κοιτάξεις απλά δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Αν θες να υιοθετήσεις αυτό το στυλ, σου προτείνουμε κάποιο από τα έντονα κολιέ της Urban Fantasy συλλογής (όπως αυτό που βλέπεις παρακάτω), τα οποία θα σε περιτυλίξουν σε μια λαμπερή αύρα κομψότητας, μαζί με ένα από τα effect μανό της essie (στην προκειμένη το spun in luxe της συλλογής cashmere matte) που θα σε μεταμορφώσει σε σικ βασίλισσα της ομορφιάς στη στιγμή!

Δοκίμασε άφοβα έναν από τους συνδυασμούς που προτείνουμε, ή φτιάξε τους δικούς σου για άψογο στυλ σε κάθε περίσταση!