Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, σίγουρα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Οι ξέγνοιαστες στιγμές στον ήλιο και τη θάλασσα για σένα εύκολα μπορούν να μεταφραστούν σε κοκκινίλα και ερεθισμούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέχεις διπλά. Η επιδερμίδα σου είναι απαιτητική και χρειάζεσαι προϊόντα κατάλληλα σχεδιασμένα για τις δικές σου ανάγκες.

Θυμήσου τι πρέπει να κάνεις

  • Απαλός καθαρισμός
  • Απόφυγε την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες και όταν εκτίθεσαι στο ήλιο πάντα να φοράς αντηλιακό υψηλής προστασίας
  • Απόφυγε τα σκληρά καλλυντικά
  • Απόφυγε να τρίβεις το πρόσωπο σου με σφουγγαράκια που έχουν τραχεία επιφάνεια
  • Να θυμάσαι πάντα ότι για τα ευαίσθητα δέρματα ισχύει ο κανόνας πως όσο λιγότερα προϊόντα χρησιμοποιείς τόσο καλύτερα για το δέρμα σου
  • Βρες το δικό σου αντηλιακό

Αποτελεσματική αντηλιακή προστασία μπορούν να σου εξασφαλίσουν τα προϊόντα της και συγκεκριμένα η σειρά Sun Sensitive. Κάθε προϊόν αυτής της σειράς είναι εμποτισμένο με το αποκλειστικό Sunsicalm Σύμπλεγμα που μειώνει την ορατή ερυθρότητα και την ενόχληση που μπορεί να προκύψει από την έκθεση στον ήλιο. Η Full Light Τεχνολογία ενισχύει και διευρύνει την αντηλιακή προστασία, ενώ ένα συγκεκριμένο Tan Activator Σύμπλεγμα φυσικής προέλευσης (εκχύλισμα πορτοκαλιού) διεγείρει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και προάγει ένα λαμπερό μαύρισμα, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δοκίμασε σήμερα το νέο Sun Sensitive Tinted Face Fluid SPF50

Πρόκειται για μια ελαφρώς χρωματισμένη φόρμουλα που απλώνεται εξαιρετικά εύκολα, προσφέροντας άμεση αίσθηση άνεσης στο δέρμα. Προσαρμόζεται στην επιδερμίδα, ελέγχει την ανεπιθύμητη λάμψη, λειαίνει ορατά το δέρμα και καλύπτει τις ορατές ατέλειες για λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα και πουδρένιο, ματ τελείωμα. Το 99% όσων το δοκίμασαν δηλώνουν ότι το προϊόν απορροφάται γρήγορα και είναι συμβατό με το μακιγιάζ, το 98% συμφωνεί ότι έχει λεπτόρρευστη υφή, το 93% δηλώνει ότι μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας και το 92% αναφέρει ότι το αίσθημα ερεθισμού μειώθηκε.