Όχι, δεν έχω βαρεθεί να στο λέω, οπότε θα στο ξαναπώ. Αν θες να είσαι όμορφη και λαμπερή, δεν χρειάζεται απλά ένα όμορφο μακιγιάζ αλλά το βασικό είναι η καλή και σωστή περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας σου!

Το καταλαβαίνω ότι πολλές φορές είσαι κουρασμένη ή δεν έχεις χρόνο ή βαριέσαι. Αλλά πρέπει να φροντίζεις το δέρμα σου για να σου ανταποδώσει τα δέοντα!

Τι λες, πάμε να δούμε μαζί, ένα face routine θα λατρέψεις;


1. Πολύ καλός και σωστός καθαρισμός του προσώπου. Είτε είσαι μετά από μακιγιάζ είτε το πρωί που ξυπνάς – ελπίζουμε να μην κοιμάσαι βαμμένη – πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου καλά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα cleanser ή ένα σαπουνάκι, κατά προτίμηση φαρμακευτικό.

2. Αγαπάμε το τόνερ και τώρα θα το αγαπήσεις και εσύ! Αν θες να είναι φρέσκια η επιδερμίδα σου, ναι, πρέπει να το χρησιμοποιείς!

3. Και μετά το τόνερ έρχεται και το γλυκό μας σέρουμ. Εφάρμοσε το στην επιδερμίδα σου για τέλεια προστασία και φροντίδα!


4. SOS! Θα φορέσεις το αντηλιακό σου. Δεν έχει σημασία που θα βγεις για τις δουλειές σου και δεν θα πας στην παραλία. Αντηλιακό προσώπου φοράμε κάθε μέρα, Χειμώνα – Καλοκαίρι.

5. Ήρθε η ώρα της ενυδατικής σου κρέμας που θα κάνει το δέρμα σου να είναι λαμπερό και φουλ ενυδατωμένο. Επέλεξε μια ενυδατική που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σου.

6. Και, φυσικά, δεν πρέπει να παραλείπεις να βάζεις την κρέμα ματιών σου που θα σε φωτίσει και θα κάνει την περιοχή κάτω από τα μάτια σου να λάμπει.

Εντάξει, δεν μπορείς να πεις ότι είναι και πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις. Είναι γρήγορες οι διαδικασίες, οπότε δεν θα σου παίρνει πολύ χρόνο να πραγματοποιείς το face routine σου και θα δεις την διαφορά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.