Με ένα εντυπωσιακό show ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Hilfiger Collection αλλά και της 2ης TommyXGigi συλλογής για την Άνοιξη 2017. Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017, το “TOMMYLAND” στην Venice Beach στο Los Angeles γέμισε με έμπνευση από την Καλιφόρνια.

webinstance_spring 2017 tommynow set shot 03

Στο φαντασμαγορικό “TOMMYLAND”, ο Tommy Hilfiger παρουσίασε τη 2η capsule συλλογή TommyXGigi η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τον Tommy Hilfiger και τη Gigi Hadid, την παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand, αλλά και τις προτάσεις του για τη γυναίκεια Hilfiger Collection συλλογή.

webinstance_look 01

Η συλλογή TommyXGigi γιορτάζει το μοναδικό μοντέρνο στυλ της Hadid, συνδυασμένο με την κληρονομιά του “classic American cool” του Hilfiger. Εμπνευσμένο από το «καλοκαίρι της αγάπης» (summer of love), η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2017 εντάσσει ένα twist της Δυτικής Ακτής στις ρίζες της Ανατολικής Ακτής του brand. Η συλλογή TommyXGigi θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2017.

webinstance_look 06

Αντίστοιχα η γυναίκεια Hilfiger Collection συλλογή γιορτάζει την αγάπη και την απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960 με μια σύγχρονη πινελιά. Το signature look αποτυπώνει τη χαρά, την αισιοδοξία και την ελευθερία. Είναι μια χαλαρή sporty εκδοχή του American classic με ένα παιχνιδιάρικο fashion twist. “Οι παραδοσιακοί κανόνες του στυλ «ξεθωριάζουν», και οι άνθρωποι θέλουν ρούχα που να τα αισθάνονται εύκολα και χαλαρά,” δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Μου θυμίζει το vibe στα τέλη της δεκαετίας του ’60, οπότε επέλεξα μερικές από τις αγαπημένες μου εμπνεύσεις από το τότε και το τώρα, και τις έφερα μαζί στη συλλογή Spring/Summer 2017.

webinstance_spring 2017 tommynow set shot 02

Οι συλλογές παρουσιάστηκαν σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, το “TOMMYLAND”, στην εμβληματική Venice Βeach το οποίο έφερε κοντά τη μόδα με την ψυχαγωγία. Το “TOMMYLAND” γιόρτασε με ένα μοναδικό τρόπο τη νεανική κουλτούρα και το Καλιφορνέζικο πνεύμα που έχουν εμπνεύσει τις συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2017.

webinstance_look 32
 Όλα τα look του fashion show καθώς και άλλες πληροφορίες και backstage photos από το show και το Tommy Land είναι διαθέσιμες στο http://runwaynewsroom.tommy.com/