Και πως μπορεί να γίνει αυτό; Με ένα άρωμα αισθησιακό αλλά αθώο, σαγηνευτικό αλλά αλλά γλυκό, βελούδινο αλλά λαμπερό. Όπως και το δειλινό με τα χρώματα του και την μαγεία που μας μεταφέρει, απολαμβάνοντας το και ξυπνώντας τις αισθήσεις μας.

Έτσι θέλεις και το άρωμα σου… να ξυπνάει τις αισθήσεις! Η CAUDALIE λοιπόν, μας παρουσιάζει το απόλυτο άρωμα που θα το ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή. Το Fresh Fragrance Thé Des Vignes, είναι αναμφίβολα το άρωμα με την πιο λάγνα και αινιγματική μυρωδιά της συλλογής Fresh Fragrance.

H Mathilde Thomas αναζητούσε μια αισθησιακή και θεϊκή μυρωδιά όπως η ώρα του δειλινού και ο Jacques Cavalier έβαλε όλη του την έμπνευση, χρησιμοποιώντας ως κεντρικό θέμα, τον μόσχο.

Θέλεις να σε κάνουμε να ερωτευτείς περισσότερο;

Έγχυμα από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού
Πούδρα
Λικέρ από τζίντζερ

Είναι το άρωμα για τις απόλυτες στιγμές σου. Το άρωμα για την βραδινή σου έξοδο, το άρωμα για τις επίσημες περιστάσεις… Το άρωμα για όποιον επιθυμείς να γοητεύσεις και να τον κρατήσεις σφιχτά επάνω σου.

Μιλάμε για ένα φίνο συνδυασμό από λουλουδένιες και σαγηνευτικές νότες, που στην κορυφή οι πικάντικες νότες του τζίντζερ παντρεύονται με τη λουλουδένια γλύκα του νερολί και τη λεπτότητα του μόσχου.

Η σύνθεση της Thé Des Vignes είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με οινόπνευμα από σιτάρι, χωρίς σιλικόνες και PEG.

Και επειδή είσαι δικός μας άνθρωπος, θα σου αποκαλύψουμε και ένα μυστικό… Για μεγαλύτερη διάρκεια της Thé Des Vignes, χρησιμοποίησε την Hyaluronic Nourishing Body Lotion και θα μας θυμηθείς!