Έχεις βάλει στο μάτι κάτι υπέροχα ψηλοτάκουνα και είσαι έτοιμη να πάρεις μέχρι και δάνειο για να τα αγοράσεις. Σκέφτηκες όμως αν όντως μπορείς να τα περπατήσεις; Για να μην καταλήξεις λοιπόν να τα κρατάς στο χέρι και να περπατάς ξυπόλυτη στον δρόμο του γυρισμού από το club, ακολούθησε τις συμβουλές μας. Θα τα περπατάς λες και είναι οι παντόφλες σου.

fashion-2015-03-04-bright-yellow-high-heels-plaid-skirt-street-style-main

       1. Περπάτα από τη φτέρνα προς τα δάχτυλα

Είναι άλλωστε και ο φυσιολογικός τρόπος που περπατάμε όλοι με flat παπούτσια. Όταν λοιπόν φοράς τακούνια, περπάτα με τον ίδιο τρόπο και όχι όλο το πόδι μονοκόμματα.

      2. Πρόσεξε τη στάση του σώματος

Όταν περπατάς σε τακούνια, φαντάσου ότι έχεις μια κλωστή που σε τραβάει απ’ το κεφάλι. Αυτό θα σου δώσει καλύτερη ισορροπία και τα πόδια σου θα φαίνονται πιο ίσια.

16ca0e5072aae984d41885ae1b64d359

      3. Γύμνασε τον κορμό σου

Υπάρχει λόγος που κάνουμε την άσκηση σανίδα στο γυμναστήριο. Βοηθάει να γυμνάσεις τους μύες του κορμού σου. Και μάντεψε, αυτό θα σε κάνει να περπατάς με μεγαλύτερη σιγουριά.

     4. Ξύσε τη σόλα

Πάρε λίγο γυαλόχαρτο και ξύσε λίγο την σόλα των παπουτσιών σου για να τα κάνεις πιο σταθερά. Αν πρόκειται για ένα ακριβό ζευγάρι παπούτσια, σου προτείνουμε να τα πας στον τσαγκάρη.

london-fashion-week-2017-street-style-day3_075

    5. Σιγουρέψου ότι είναι το σωστό νούμερο

Τα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα στο πόδι σου όταν τα δοκιμάσεις. Μην βασιστείς στο ότι θα ανοίξουν ή στο ότι θα τα συνηθίσεις. Αν σε πονάνε όταν τα δοκιμάσεις, σίγουρα ο πόνος θα γίνει χειρότερος. Οπότε να είσαι απολύτως σίγουρη ότι σου κάνουν.