Οι δρομείς δεν περιορίζονται από τίποτα, για εκείνους το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής και δεν υπάρχουν λόγοι για να το παραμελήσουν. Καμιά φορά όμως αντιμετωπίζουν δύσκολες καιρικές συνθήκες που κάνουν την προπόνηση ή τον αγώνα τους πιο δύσκολο. Μία από αυτές είναι το κρύο ή η βροχή. Η Nike όμως φρόντισε για τους χειμερινούς δρομείς δημιουργώντας την συλλογή Shield, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες τους στο κρύο και τη βροχή με καινοτόμα υλικά.

Για τη δημιουργία αυτών των ρούχων και παπουτσιών χρησιμοποιήθηκαν οι κορυφαίες τεχνολογικές μέθοδοι επεξεργασίας προκειμένου να εξασφαλιστούν η στεγανότητα και η διατήρηση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χωρίς να περιορίζονται οι κινήσεις του δρομέα.

Η συλλογή περιλαμβάνει το ανδρικό μπουφάν Nike Shield Flash, με μοτίβο που φωσφορίζει στο σκοτάδι, γυναικείο κολάν και μπουφάν με χρώμα που ξεχωρίζει και πλαϊνές τσέπες για τα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το παπούτσι Nike Zoom Pegasus Turbo Shield που «κλειδώνει» στον αστράγαλο για μέγιστη προστασία από το κρύο και τη βροχή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Η τεχνολογία του υφάσματος Sphere απομακρύνει τον ιδρώτα και χαρίζει μοναδική αίσθηση θερμότητας ενάντια στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.
  • Το επαναστατικό σύστημα Aeroloft της Nike με πολύ ελαφριά και αεριζόμενη σύνθεση από πούπουλο παράγει θερμότητα χωρίς υπερβολική ζέστη.

Η συλλογή Shield είναι διαθέσιμη στο nike.com και στα καταστήματα Nike.