Μιλάμε συνεχώς για τα γυαλιά ηλίου αλλά ξεχνάμε τα γυαλιά οράσεως. Οι τάσεις στα γυαλιά οράσεως αλλάζουν και αυτές ανά τα χρόνια και είναι καλή ευκαιρία εάν ήρθε η ώρα να τα αλλάξετε να τις έχετε υπόψιν σας, για να είστε στιλάτη ακόμη και όταν διαβάζετε ή βλέπετε ταινία. Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της Missoni περιλαμβάνει όλες τις νέες τάσεις που θα δούμε φέτος στα γυαλιά οράσεως και σας τις παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες και να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει.

Η σύγχρονη, αλλά και διαχρονική φινέτσα της νέας συλλογής γυαλιών υπογραμμίζει την ανόθευτη και διακριτική θηλυκότητα της γυναίκας Missoni: τα νέα γυαλιά οράσεως αποπνέουν ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70, μέσα από υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες φόρμες που
αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, γραφιστικά σχέδια και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Οι νέες τάσεις στα γυαλιά οράσεως:

Τετραγωνισμένοι σκελετοί εμπνευσμένοι από την δεκαετία του 70

Σύγχρονα και συνάμα διαχρονικά, αυτά τα τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ που είναι βγαλμένα μέσα από την ιστορία. Κολακεύει πολύ τα πιο στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα και έντονα χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο αυτό εμπλουτίζεται από αυθεντικά υφάσματα Missoni, που έχουν αριστοτεχνικά ενσωματωθεί στον σκελετό, μέσω μιας εξαιρετικής κατασκευαστικής διαδικασίας Made-in-Italy, που ακολουθεί και εμβαθύνει στα πρωτότυπα χειροποίητα σχέδια του Ottavio Missoni σε τετραγωνισμένα χαρτιά, διατηρώντας την ίδια δομή και την κατασκευαστική αρτιότητα που είναι ταυτόσημη της μάρκας.

τάσεις γυαλιά οράσεως

Σχεδιασμένη για κομψές και φινετσάτες γυναίκες, αυτή η φόρμα από ασετάτ ολοκληρώνεται με λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες, το διακριτικό σχέδιο ζικ-ζακ στην κάθετη όψη και ακροβραχιόνια.

Η χρωματική παλέτα του μοντέλου αντανακλά τους διακριτικούς τόνους του χρωματολόγιου της Missoni: μπεζ/μαύρο με μοτίβο Missoni, δαμασκηνί με μοτίβο Missoni, σκούρα ταρταρούγα και μαύρο.

Σμίλευμα Ζικ-Ζακ

Ξεχωριστά και με πανάλαφρη κατασκευή, αυτά τα στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως διαθέτουν διαχρονικό σχεδιασμό και λεπτό μεταλλικό σκελετό που διακοσμείται από ένα ελαφρύ πλαίσιο από διαφανές ασετάτ. Ταιριάζουν περισσότερα σε πιο μικρά πρόσωπα με γλυκά χαρακτηριστικά. Δημιουργούν ένα cat-eye effect καθώς στρέφουν την προσοχή στο πάνω μέρος του βλέμματος, όπως κάνουν οι βλεφαρίδες μας.

Σε κλασσικά χρώματα της παλέτας MISSONI: ροζ/γκρι με μαυρισμένο ασημί μέταλλο, γκρι με ασημί μέταλλο, μπλε με ασημί μέταλλο, σκούρα ταρταρούγα με ασημί μέταλλο.

τάσεις γυαλιά οράσεως

Οι εξαιρετικά ελαφριοί βραχίονες αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα χάρη στο λογότυπο Missoni στο ακροβραχιόνιο, το οποίο θυμίζει τις αποχρώσεις του μπροστινού μέρους και τις υφές Missoni.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως MISSONI θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στα καταστήματα MISSONI και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Οκτώβριο του 2020.