Σου έχουν τάξει ποτέ τον ουρανό με τ’ άστρα; Σιγοτραγουδούσες και εσύ με  πάθος το στίχο «πάρτο φεγγάρι και κάντο βέρα μου»; Ονειρευόσουν μικρή να φορέσεις ένα κόσμημα τόσο λαμπερό που να μοιάζει στη Σελήνη; Όλα αυτά μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα χάρη στη νέα χειμερινή συλλογή κοσμημάτων της Swarovski.

Το αγαπημένο μας brand αντλεί έμπνευση από τον σκανδιναβικό νυχτερινό ουρανό και δημιουργεί έναν αστερισμό κοσμημάτων και αξεσουάρ με διακριτική ή εκθαμβωτική λάμψη που περιλαμβάνει μυστικιστικά μοτίβα.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin λέει για τη νέα συλλογή: «Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να αποστασιοποιηθούμε από τους έντονους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου είναι να κοιτάξουμε τα άστρα. Η Χειμερινή συλλογή της Swarovski περιλαμβάνει υπέροχα ουράνια σύμβολα που προσθέτουν μια πινελιά μαγείας στην καθημερινότητά μας. Αυτή τη σεζόν θέλουμε τα λαμπερά κοσμήματα και τα αξεσουάρ να μας κάνουν να νιώσουμε ξεχωριστές, ενισχύοντας τα θετικά συναισθήματα και δίνοντας στις γυναίκες που τα φορούν τη δυνατότητα να αγγίξουν τα αστέρια».

Αστέρια, μισοφέγγαρα, πανσέληνοι και λαμπερά πετράδια δένονται σε μοντέρνα κοσμήματα που ασκούν μαγεία τόσο σε σένα που τα φοράς όσο και σε όποιον κοιτάζει. Τα σχέδια έχουν άπειρες δυνατότητες συνδυασμού, οι οποίες τα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο. Αν θέλεις μπορείς να τα φορέσεις και όλα μαζί για διαγαλαξιακή λάμψη.

Εσένα ποιο είναι το τυχερό σου αστέρι; Ευκαιρία να το ανακαλύψεις…

Η Χειμερινή συλλογή της Swarovski θα διατίθεται σε επιλεγμένες μπουτίκ Swarovski και στο swarovski.com από τον Οκτώβριο του 2019.