Τι καλύτερο από μια καλοκαιρινή νότα στην ντουλάπα σου; Η Pull&Bear, εμπνεύστηκε από το surf και το skateboard και δημιούργησε τη συλλογή Pacific Republic που θα σε μεταφέρει σε παραλίες στην Καλιφόρνια.

PB_PACIFICREPUBLIC _SS2018_07 PB_PACIFICREPUBLIC _SS2018_13

Η νέα σειρά διαθέτει άνετα, ευπροσάρμοστα ενδύματα που μπορούν εύκολα να αναμιχθούν και να φορεθούν καθημερινά. Βασικά κομμάτια που περιλαμβάνουν μπλούζες και πουκάμισα που εμφανίζουν αποτυπώματα στο στήθος, πίσω και στα μακριά μανίκια, με θέμα την παραλία και το surf που εκπροσωπείται στα κείμενα και στις εικόνες. Τα έντονα, ζωντανά χρώματα και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων που συμπεριλαμβάνει στοιχεία από το καλοκαίρι.

PB_PACIFICREPUBLIC _SS2018_22

Δημιούργησε καλοκαιρινές, ανάλαφρες εμφανίσεις με συναρπαστικά χρώματα και τροπική έμπνευση, με τα outfits που προτείνει η Pull&Bear στο νέο καλοκαιρινό της editorial.

PB_APRIL_EDITORIAL_RGB_06

Τα γυναικεία σχέδια επικεντρώνονται στο κοραλλί κόκκινο ως κύριο χρώμα μαζί με πινελιές. Τροπικά εμπνευσμένα ρούχα με print, και παράλληλα κάθετες ρίγες και σπορ μπάντες παρέχουν μια σύγχρονη συστροφή. Τα σχέδια περιλαμβάνουν twin-sets, μίνι και μεσαία μήκη και ποικίλες λεπτομέρειες όπως κόμποι και κοψίματα.

PB_APRIL_EDITORIAL_RGB_04 PB_APRIL_EDITORIAL_RGB_13

Τα ανδρικά αντικείμενα ξετυλίγονται από μια παλέτα χρωμάτων με μπλε, κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο. Οι κεντημένες λεπτομέρειες που προβάλλουν τα καλοκαιρινά θέματα προσδίδουν στα μπλουζάκια και στα υποδήματα μια διασκεδαστική αίσθηση. Οι οριζόντιες ρίγες και τα τροπικά print ανανεώνουν μια σειρά αντικειμένων που ταιριάζουν όμορφα τα τζιν και τις βερμούδες για να δημιουργήσουν χαλαρή ιδέα στον ελεύθερο χρόνο.