Ο Andy Warhol είναι ο καλλιτέχνης που έβαλε τις βάσεις για την ανάδυση της pop-art και με τις δημιιουργίες του έδωσε μια διαφορετική διάσταση στον χώρο τόσο της μόδας, όσο και στην τέχνη ευρύτερα.  

H Eastpak συνεχίζει να τιμά έναν καλλιτέχνη που διαμόρφωσε την pop-art τη δεκαετία του ’60 και υπήρξε και ο ίδιος μεγάλος fan της Eastpak. Η νέα αυτή συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του μεγάλου Αμερικανού pop καλλιτέχνη, Andy Warhol. Αποτίει φόρο τιμής σε δύο από τα πιο κλασικά και χαρακτηριστικά ‘stamp’ prints  του -το ‘Airmail’ και το ‘Fragile’- και τα αποτυπώνει στα πιο εμβληματικά μοντέλα της Eastpak. Ανακάλυψε τι συμβαίνει όταν το brand που δημιουργεί τσάντες που απευθύνονται σε όλους ‘συναντιέται’ με τον καλλιτέχνη που θεωρούσε ότι η τέχνη είναι για όλους!

CONTEMPORARY (Special)

Καθώς ο καλλιτέχνης υπήρξε διάσημος για την ανάδειξη της αυθεντικότητας και της ατομικότητας, αυτή η μοναδική δημιουργία αναβιώνει το κλασικό print του Andy Warhol ‘Fragile’ σε πολυτελές, σατέν ύφασμα. Η χρήση της πρωτοποριακής 3M βαφής –που δίνει την αίσθηση της αντανάκλασης- προσδίδει ένταση στο σχέδιο, ενώ η κεντημένη υπογραφή, η custom εκτυπωμένη επένδυση και η laundry bag που αποτυπώνει ένα κολάζ από προσωπογραφίες του καλλιτέχνη, κάνουν αυτή την ειδικά σχεδιασμένη τσάντα ένα πραγματικά συλλεκτικό κομμάτι.

Σχετικά με την Eastpak

Από το 1952, η Eastpak δημιουργεί τσάντες που εμπνέουν τον κόσμο για την μετακίνησή του. Ξεκινώντας ως ένας κατασκευαστής στρατιωτικών τσαντών και σακιδίων για τον αμερικάνικο στρατό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand για τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και κινούνται μέσα στην πόλη. Από το 2000, η Eastpak αποτελεί brand του χαρτοφυλακίου των διεθνών εμπορικών σημάτων της VF, με την ίδια δέσμευση προς την ποιότητα που έκανε την Eastpak διάσημη. Το brand συνεχίζει να διατηρεί αυτή την ποιότητα σε όλο το εύρος των μοντέρνων και λειτουργικών backpacks, τσαντών ώμου, ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Δίνοντας στους ανθρώπους την ελευθερία να βιώσουν τον δικό τους κόσμο, όπως ποτέ άλλοτε.