Κάθε μα κάθε γυναίκα ξέρει ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά τα σουτιέν: είναι πολύ δύσκολο να βρεις το τέλειο! Εκείνο που θα σου προσφέρει στήριξη, άνεση και κάλυψη χωρίς να θυμίζει όμως αυτά που φοράει η γιαγιά σου. Ειδικά για τα στήθη που φτάνουν τα μεγαλύτερα νούμερα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις το τέλειο και cute σουτιέν, χωρίς να «ξεχυλίζει» το στήθος σου αριστερά, δεξιά και πάνω. Ήρθε, όμως, το τέλος σε αυτό το πρόβλημα για όλες μας με το εκλεπτυσμένο και χαρισματικό Praga Bra. Πρόκειται για την νέα προσθήκη στη σειρά σουτιέν της Tezenis, που φέρνουν την επανάσταση. 

praga

Το Praga Bra είναι εδώ και επιτέλους θα βρούμε το τέλειο για εμάς σουτιέν

Το νέο μοναδικό χαρακτηριστικό του Praga bra είναι το cup με πλήρη κάλυψη, που το καθιστά ως την σωστή επιλογή για όλων των ειδών τις καμπύλες, ακόμα και για μεγαλύτερα cup μεγέθη. Με την επιπλέον στήριξη που εξασφαλίζει, είναι ιδανικό για κάθε άθλημα, από το λιγότερο απαιτητικό μέχρι την πιο σκληρή αθλητική δραστηριότητα.

Χάρη στο νέο ultrasoft microfiber, ένα ιδιαίτερα άνετο και με πολύπλευρη προσωπικότητα ύφασμα, το Praga αγκαλιάζει απαλά το δέρμα.

Μία ευρείας γκάμας παλέτα με ultra-glam αποχρώσεις: το vintage pink, το λευκό και το μαύρο είναι μόνο μερικά από τα αρκετά διαθέσιμα χρώματα. Τέλος στην εποχή που τα βολικά σουτιέν έβγαιναν μόνο σε μπεζ χρώμα και αποτελούσαν την μόνη μας επιλογή.

praga

Νεανικό, trendy και fun – το Praga bra αντιπροσωπεύει το ιδανικό Tezenis στιλ.

praga

Leave a Reply

Your email address will not be published.