Τα τελευταία χρόνια το athleisure στιλ έχει γίνει από τα αγαπημένα μας. Πλέον, τα αθλητικά ρούχα δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο αλλά και στην βόλτα, και στον καφέ και μάλιστα μας βοηθούν να κάνουμε μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις μας. Πέρισυ, ένα από τα πιο must trends στο athleisure στιλ ήταν οι φαρδιές ελαστικές λωρίδες στην άκρη του κάθε ρούχου. Χαρακτηριστικό που κάνει τα ρούχα να μας κάθονται καλύτερα, τα κρατάει εκεί που είναι για τις απαιτητικές δραστηριότητές μας και μας κάνει να φαινόμαστε και πιο cool. 

kappa tezenis

Αρχίζουμε και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην μόδα για να δούμε ποια θα είναι τα trends αυτού του φθινοπώρου. Το τελευταίο μας εύρημα είναι ότι οι ελαστικές λωρίδες με ή χωρίς logos, θα είναι και φέτος πολύ in στην μόδα! Το είδαμε και στην τελευταία συνεργασία της Kappa με την Tezenis (ναι, και εμείς ενθουσιαστήκαμε!), στην οποία οι ελαστικές λωρίδες είχαν την τιμητική τους στα athleisure items της capsule συλλογής.

kappa tezenis

Χαρήκαμε πολύ που είδαμε ότι το νεανικό, ενθουσιώδες look της Tezenis συναντά την urban, μοντέρνα διάθεση της Kappa. Ο ιδανικός συνδυασμός για να πετύχουμε το athleisure look και το 2020/2021. Παίρνουμε ιδέες για τις νέες τάσεις από την capsule collection Kappa X Tezenis.

Ενσαρκώνοντας την ουσία του σημερινού street style, η νέα Kappa x Tezenis capsule collection παρουσιάζει μία ποικιλία από εσώρουχα με πολύπλευρη προσωπικότητα, πιτζάμες και casual ρούχα. Μία συλλογή must-have για εκείνους που έχουν δυναμικό πνεύμα και λατρεύουν τα sportive looks.
Η logo mania είναι ο πρωταγωνιστής: έντονα logo στις ελαστικές λωρίδες των εσωρούχων καθώς και μεγάλα logo στις πιτζάμες. Sporty και casual, τα κομμάτια της Kappa x Tezenis capsule collection είναι ιδανικά για fresh και urban outfits.

Μάλιστα, φέτος θα δούμε και ένα twist, μία παραλλαγή του trend. Θα δούμε και lingerie items να έχουν ελαστικές λωρίδες. Το χαρακτηριστικό αυτό τα κάνει πολύ παιχνιδιάρικα και funky.

kappa tezenis