Ποιος είπε ότι τον χειμώνα φοράς μόνο σκούρα χρώματα και δεν μπορείς να παίξεις με το στυλ σου; Μάλιστα, η περίοδος του χειμώνα είναι ιδανική για να φορέσεις καπέλα ή σκουφάκια, απίθανα στυλάτα γάντια και φυσικά snood. Έτσι λοιπόν, καταλαβαίνεις πως είναι η ιδανική εποχή για να παίξεις με τα αξεσουάρ σου.

Capture

Αυτό όμως που πραγματικά θα αλλάξει τελείως το στυλ σου ακόμα και αν φοράς ένα total black look είναι τα διπλής όψεως snood του brand CONSTASY, έρχονται για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία. Υλικά και υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως οικολογική γούνα, παγέτα, βελούδο, δέρμα και φυσικά μαλλί συνδυάζονται για να καλύψουν τον λαιμό μας και να αποκαλύψουν αυτό που πραγματικά είμαστε. Γιατί όπως η διάθεση μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή, το ίδιο συμβαίνει και στο snood μας που γυρίζοντας το μέσα – έξω φοράμε ένα εντελώς διαφορετικό αξεσουάρ, εκφράζοντας έτσι το συναίσθημα της στιγμής. Έτσι απλά, δύο όψεις του ίδιου snood, αποκαλύπτουν άπειρες όψεις του ίδιου ανθρώπου.

Capture  Capture  Capture

Εμπνευστής και δημιουργός της αποκλειστικής πατέντας των snood CONSTASY, ο Κωνσταντίνος Συρούκης. Ως art director, έχει άρτιο design. Ως dreamer, τολμάει. Ως λάτρης των ταξιδιών, ταξιδεύει το brand σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Λίβανο και Κύπρο.

Capture

Και ως θιασώτης της αλήθειας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς να την εξωτερικεύσουμε, όπως εμείς πιστεύουμε. Αυτόν τον τρόπο επέλεξαν και πολλοί celebrity, όπως η Άννα Βίσση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Νατάσα Καλογρίδη, η Χριστίνα Πολίτη, η Σοφία Καρβέλα, Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μυρτώ Κάζη, η Ιλένια Ουίλιαμς και η Άννα Μενεκάκου στις προσωπικές τους εμφανίσεις για να αναδείξουν τον πραγματικό, πολύπλευρο εαυτό τους.

 

One Response