Σας έχουμε γράψει ήδη για το piercing που είναι τόσο τάση φέτος, το conch (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η αλήθεια είναι όμως, ότι για να υιοθετήσετε και εσείς το look αυτό, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε και πάλι τα αυτιά σας, αφού υπάρχουν τα ear cuffs. Πρόκειται για σκουλαρίκια που μπαίνουν στο αυτί κουμπωτά, στέκονται μόνα τους και δεν απαιτούν τρύπα. Cuff στα αγγλικά σημαίνει ‘χειροπέδη’ οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως δένει το ιδιαίτερο αυτό σκουλαρίκι.

Εκτός από το σημείο του conch στο αυτί, μπορείτε να τα βάλετε και σε άλλα σημεία, όπως στο κόκκαλο στην κορυφή του αυτιού. Βάλτε την φαντασία σας! Μπορείτε μέχρι και να κάνετε στα μαλλιά σας λεπτά κοτσιδάκια και να τοποθετήσετε τα cuffs εκεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα σφίξετε αρκετά.

Ear Cuffs

Τα ear cuffs έχουν γίνει τόσο μόδα φέτος, που πλέον μπορούμε να τα βρούμε παντού. Μέχρι και το Pull&Bear, φέρνει ear cuffs, τα οποία μάλιστα είναι και επιχρυσωμένα. Πρόκειται για την νέα limited edition συλλογή επτά κοσμημάτων Gold and Silver Plated Collection. Εκτός από υπέροχα ear cuffs σε σχέδια που βλέπουμε παντού στο pinterest, διαθέτει και σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και περιδέραια με ορείχαλκο και σιδερένια βάση επιχρυσωμένα από 14 καράτια χρυσού και 999 καθαρό ασήμι με πάχος 3 microns, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Βρείτε και τα 7 plated κοσμήματα της συλλογής στο pullandbear.com/gold-and-silver-plated-collection – Είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες online