Και ποιος δεν είχε «καεί» στην εφηβεία του στο League of Legends, ή LoL όπως το αποκαλούσαμε για συντομία, στα ίντερνετ καφέ; Κάποιοι από εμάς, μάλιστα, το κάνουμε ακόμη. Εάν, λοιπόν, είσαι και εσύ fan tων: Άρι, Ακάλι, Καταρίνα, Αφέλιος, Έκκο ή Έζρεαλ βρήκαμε την ιδανική συλλογή ρούχων για εσένα στο Bershka. Εκτός από σχέδια από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του δημοφιλούς παιχνιδιού της Riot Games, συμβαδίζουν και με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η capsule κολεξιόν γιορτάζει το πλούσιο σύμπαν της Runeterra (εκεί που πραγματοποιείται το League of Legends) και την ποικιλομορφία της κοινότητας League με κομμάτια για όλους τους χαρακτήρες.

Ακούς πρώτη φορά για το League of Legends; Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια ανταγωνισμού στον κόσμο, με εκατομμύρια παίκτες καθημερινά σε 20+ υποστηριζόμενες επίσημες γλώσσες. Κυκλοφόρησε το 2009 και είναι το πρώτο παιχνίδι της Riot Games και ένα από τα πιο διάσημα.

Πώς παίζεται; Δύο ομάδες των πέντε που αποτελούνται από πέντε πανίσχυρους Ήρωες, συγκρούονται μεταξύ τους σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν τη βάση του αντιπάλου σε ένα παιχνίδι που εμπεριέχει ταχύτητα, στρατηγική και την ένταση του RTS με εμβυθιστικά στοιχεία RPG.

Η capsule κολεξιόν League of Legends x Bershka είναι ήδη διαθέσιμη από τις 15 Οκτωβρίου στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα. Πρόλαβέ την!