Κανένα άλλο sneaker δεν είναι πιο αυθεντικό, πιο εμβληματικό από αυτό. Το Superstar, το iconic sneaker των adidas Originals με τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες του brand και τη street style αισθητική, έρχεται και είναι πιο original από ποτέ.

Εμπνευσμένο από το αυθεντικό στυλ, το νέο Superstar επιστρέφει με μια νέα μοναδική προσθήκη στο σχεδιασμό του, την τεχνολογία BOOST προσθέτοντας απαράμιλλη άνεση στις βόλτες στην πόλη. Παραμένοντας πιστό στον αρχικό του σχεδιασμό, σε μαύρο και άσπρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες, το iconic sneaker διατηρεί το χαρακτηριστικό σχήμα κοχυλιού στο μπροστινό μέρος και είναι κατασκευασμένο από premium δέρμα. Η νέα καινοτομία στο νέο Superstar βρίσκεται στην ενδιάμεση σόλα που ενσωματώνει την τεχνολογία BOOST σε όλο το μήκος και καλύπτεται από τον κλασικό εξωτερικό σχεδιασμό του παπουτσιού αφήνοντας ακάλυπτο ένα μικρό τμήμα να φαίνεται στο σημείο της καμάρας.

adidas Originals_Superstar with BOOST (2)
Η γυναικεία έκδοση έρχεται σε δύο ξεχωριστές, λαμπερές αποχρώσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις. Βασισμένο εξ ολοκλήρου στο αρχικό μοντέλο, η έκδοση του νέου Superstar για γυναίκες είναι κατασκευασμένη από δέρμα σε μπρονζέ και ασημένιες μεταλλικές αποχρώσεις, με την ενδιάμεση σόλα και το χαρακτηριστικό σχήμα κοχυλιού στο μπροστινό μέρος σε άσπρο χρώμα να δημιουργούν μια έντονη χρωματική αντίθεση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το αγαπημένο Superstar, που είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά διαθέτοντας όλα τα street στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό αλλά και μικρές νέες προσθήκες που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία με τη δοκιμασμένη street κουλτούρα του παπουτσιού.

adidas Originals_Superstar with BOOST (3)
Το απόλυτο sneaker βρίσκει και πάλι τρόπο να ανανεωθεί με μοντέρνα στοιχεία αλλά και να διατηρήσει όλα όσα το έχουν καθιερώσει ως το πιο αγαπημένο, κλασικό fashion παπούτσι που όλοι θέλουν να έχουν στη συλλογή τους. Μην το χάσεις!

Τα νέα Superstar έρχονται από 13 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα adidas Stores & συνεργαζόμενα sneaker stores.