Ένα απ’ τα πιο εμβληματικά καταστήματα της Bershka άνοιξε και πάλι στην καρδιά της Αθήνας. Το κατάστημα της Ερμού, που ήταν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε στην Ελλάδα πριν 17 χρόνια ανακαινίστηκε και υιοθέτησε την εικόνα STAGE την οποία η αλυσίδα εφαρμόζει πλέον σε όλα της τα καταστήματα.

pic1 Untitled

Όλα τα έπιπλα σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον χώρο ενώ διατηρήθηκε όλη η αρχική δομή του κτιρίου, αφήνοντας εκτεθειμένα τμήματα του τοίχου με υλικά από το αρχικό οικοδόμημα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του Αρχαιολογικού Τμήματος του Δημαρχείου της Αθήνας. Στο κατάστημα θα βρείτε μια ζώνη Pause, έναν χώρο χαλάρωσης και δημιουργικότητας, όπου μπορεί κανείς να παίξει κάποιο μουσικό όργανο ή να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις μέσα από περιοδικά μόδας. Highlight ο κάθετος κήπος που βρίσκεται στον χώρο.

pic2 pic3

Η εικόνα STAGE των καταστημάτων της Bershka  εμπνέεται από τη μουσική, τη μόδα και το νεανικό πνεύμα αντιπροσωπεύοντας τέλεια το DNA της εταιρείας. Θα σας δώσει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία χάρις στα λειτουργικά έπιπλα και τις ευέλικτες κατασκευές που επιτρέπουν εύκολη ξενάγηση στο κατάστημα και καλύτερη έκθεση των ρούχων.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στο κατάστημα της Bershka στην Αθήνα, Ερμού 50.